Χαμός στη Βουλή: Άγριος καβγάς Καμμένου – Γεωργιάδη (vid)

Χαμός στη Βουλή: Άγριος καβγάς Καμμένου – Γεωργιάδη (vid)

Ειρωνείες, υπονοούμενα και βαριές κουβέντες μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αντιπροέδρου της ΝΔ

Με αφορμή ερώτηση για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Καμμένο για το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο.

«Πως πήγαν τα ψώνια στο Λονδίνο;» ρώτησε με νόημα τον υπουργό Άμυνας ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει στο ίδιο ύφος πως «σας θαυμάσαμε με την Τζάγκουαρ... Αν ήταν ο Βενιζέλος θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο... το είχατε κάνει και με την BMW. Δεν μας λέτε και τι ψωνίσατε γιατί σας είδαμε με καμιά 30αριά σακούλες;»

Άμεση και στον ίδιο ύφος ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου ο οποίος κατέθεσε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η Τζάγκουαρ ήταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Πρεσβείας μας το οποίο διατίθεται για τις μετακινήσεις των υπουργών. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κάμμενος, το εν λόγω αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και από τον κ. Γεωργιάδη. Όσον αφορά για το περιεχόμενο που είχαν οι σακούλες με τα ψώνια, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ήταν παιχνίδια για τα παιδιά του.

Στην δευτερολογία του ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στους υψηλούς τόνους λέγοντας πως την ώρα που απλωνόταν η πετρελαιοκηλίδα στην Αττική ο υπουργός Άμυνας έκανε ψώνια στο Λονδίνο με υπηρεσιακή Τζάγκουαρ.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική παίρνοντας χαρακτηριστικά προσωπικής αντιπαράθεσης. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο θάνατο του πατέρα του λέγοντας ότι “πέθανε με καημό” εξ αιτίας των κατηγοριών που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για offshore εταιρεία στην οποία είχε δηλώσει το σκάφος του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: