ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ζήτα συγγνώμη - Καταθέτω πρόταση για προ ημερησίας για τη φοροδιαφυγή

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ζήτα συγγνώμη - Καταθέτω πρόταση για προ ημερησίας για τη φοροδιαφυγή

Δριμύτατη επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, αφορμή την επίκαιρη επερώτηση για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Στο στόχαστρο του πρωθυπουργού βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο κατηγόρησε για συκοφαντίες και γραφικότητα. «Είμαι εδώ για να υπερασπισθώ την αλήθεια και να αποκαλύψω το βρώμικο παιχνίδι σας και το μέγεθος της απάτης σας», είπε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας πως ένα μιντιακό λόμπι δίνει γραμμή για τη στάση της αντιπολίτευσης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη από τον υπουργό και τον ελληνικό λαό, καθώς με τη στάση του δεν πλήττεται η κυβέρνηση αλλά το κύρος της πατρίδας.

«Κύριε Μητσοτάκη ζητήστε συγγνώμη από τον υπουργό και τον ελληνικό λαό. Αμφισβητείτε το κύρος της πατρίδας μας, κάνετε κακό στη χώρα με τη συμπεριφορά σας. Δεν ξέρω αν νομίζετε ότι με αντιπερισπασμό θα αλλάξετε τη συζήτηση από εκεί που σας πονάει. Θα δώσετε απαντήσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα καταθέσω πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή για τη φοροδιαφυγή. Να δούμε τότε τί θα πείτε κύριε Μητσοτάκη».

Διαβάστε ΕΔΩ την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Δείτε ΕΔΩ LIVE τη συζήτηση στη Βουλή

Διαβάστε ΕΔΩ την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις