«Θρίλερ» στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή 19χρονη στο σπίτι της

Την αναζητούσαν οι δικοί της από χθες…

Live Chat Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη «μάχη» του…

Απίστευτο: Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στη Χαλυβουργική για «φέσια» 32 εκατ. ευρώ

Χαλυβουργική | ΔΕΗ | Ειδήσεις: Ως ένας…

Αυτός είναι ο 53χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε στα Άνω Λιόσια

Τροχαίο δυστύχημα | απορριμματοφόρο: Θλίψη έχει σκορπίσει…

Εικόνες απόγνωσης στις ΗΠΑ: Συγγενείς αγνοουμένων αναζητούν τους δικούς τους κάτω από τις στάχτες

Συγγενείς και επιζώντες της φονικότερης πυρκαγιάς στην ιστορία…

Βούτσης: Fake news όσα διακινούνται για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Βούτσης: Fake news όσα διακινούνται για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κατασκευασμένα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, όσα διακινούνται σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι βρίσκονται στη σφαίρα του φαντασιακού και παράλληλα έκανε λόγο για ανηλεή πόλεμο fake news.

Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84» ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «τις τελευταίες μέρες διακινούνται, αναπαράγονται και εμπλουτίζονται με ευφάνταστα στοιχεία, όπως το χθεσινό πρωτοσέλιδο στα «Παραπολιτικά», σενάρια που έχουν ως μόνο στόχο, τελικά, να παρουσιάσουν αδύναμο και χειραγωγούμενο τον πρωθυπουργό και να δημιουργήσουν καταστάσεις διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για την επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «ήταν απολύτως προσωπική, έγκυρη και εξηγήσιμη, σε σχέση με την αναγκαιότητα της νέας φάσης» και «εγκρίθηκε με πάρα πολύ μεγάλη πλειοψηφία».

«Οτιδήποτε από αυτά τα οποία γράφονται, ότι υπήρξε χειραγώγηση, ότι υπήρξαν εκβιασμοί, ότι υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες κλπ, κινούνται απολύτως στη σφαίρα του φαντασιακού, για να μην πω ότι είναι και κάτι απολύτως κατασκευασμένο», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την πικρία του που αναγκάζεται να τοποθετείται δημόσια και να επαναλαμβάνει τα αυτονόητα, όπως είπε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», προσθέτοντας: «Παρόλα αυτά, επειδή δυστυχώς στην εποχή μας απ' ότι φαίνεται διεξάγεται ένας πόλεμος αρκετά ανηλεής ως προς την εξέλιξή του και με "fake news", χρησιμοποιούνται και τέτοια σενάρια από διάφορες πλευρές».