Κακοκαιρία Αττική: Έκλεισε η «Αλεξάνδρας» από πτώση δέντρου - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Τριάντα κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για…

Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 55χρονος που ξυλοκόπησε τον 33χρονο

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το απόγευμα…

Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας…

Κακός χαμός στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά την ώρα που μιλά ο Τραμπ (vid)

Μία κίνηση του Ερντογάν που δεν θα…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Βαθμολογήστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Βούτσης: Fake news όσα διακινούνται για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Βούτσης: Fake news όσα διακινούνται για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κατασκευασμένα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, όσα διακινούνται σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι βρίσκονται στη σφαίρα του φαντασιακού και παράλληλα έκανε λόγο για ανηλεή πόλεμο fake news.

Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84» ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «τις τελευταίες μέρες διακινούνται, αναπαράγονται και εμπλουτίζονται με ευφάνταστα στοιχεία, όπως το χθεσινό πρωτοσέλιδο στα «Παραπολιτικά», σενάρια που έχουν ως μόνο στόχο, τελικά, να παρουσιάσουν αδύναμο και χειραγωγούμενο τον πρωθυπουργό και να δημιουργήσουν καταστάσεις διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για την επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «ήταν απολύτως προσωπική, έγκυρη και εξηγήσιμη, σε σχέση με την αναγκαιότητα της νέας φάσης» και «εγκρίθηκε με πάρα πολύ μεγάλη πλειοψηφία».

«Οτιδήποτε από αυτά τα οποία γράφονται, ότι υπήρξε χειραγώγηση, ότι υπήρξαν εκβιασμοί, ότι υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες κλπ, κινούνται απολύτως στη σφαίρα του φαντασιακού, για να μην πω ότι είναι και κάτι απολύτως κατασκευασμένο», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την πικρία του που αναγκάζεται να τοποθετείται δημόσια και να επαναλαμβάνει τα αυτονόητα, όπως είπε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», προσθέτοντας: «Παρόλα αυτά, επειδή δυστυχώς στην εποχή μας απ' ότι φαίνεται διεξάγεται ένας πόλεμος αρκετά ανηλεής ως προς την εξέλιξή του και με "fake news", χρησιμοποιούνται και τέτοια σενάρια από διάφορες πλευρές».