Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Θρήνος στην κηδεία Ομογενούς νηπιαγωγού που δολοφονήθηκε στην Αυστραλία

Θρήνος στην κηδεία Ομογενούς νηπιαγωγού που δολοφονήθηκε στην Αυστραλία

Σε ελληνορθόδοξο ναό στο προάστιο του Μπέξλεϊ Σίδνεϊ, τελέστηκε στις 4/5 η εξόδιος ακολουθία της ομογενούς Τίνα Κοντοζή, η οποία, ως γνωστόν, έπεσε θύμα φρικιαστικής δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της, που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του κρίκετ, μπροστά στα μάτια του 17χρονου γιου τους, ο οποίος υπέστη ισχυρό σοκ!

Η απίστευτη αγριότητα της δολοφονίας της 51χρονης Ελληνίδας νηπιαγωγού, έγινε μέσα στο σπίτι της, στο προάστιο Μπαντίνα. Το αγόρι προσπάθησε μάταια να προστατέψει τη μητέρα του από την ανεξέλεγκτη οργή του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και κατέφυγε συγκλονισμένο σε γειτονικό σπίτι, απ' όπου ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, περισσότεροι από 150 κάτοικοι της Μπαντίνα συγκεντρώθηκαν στην παραλία Τζιμπόν και τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση για τη γλυκιά νηπιαγωγό με τη «χρυσή καρδιά». Την ίδια ώρα, οι μαθητές της άφησαν δεκάδες κεριά και κάρτες έξω από το νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν, για να τιμήσουν τη μνήμη της.

«Κανείς δεν θα έβρισκε κάτι αρνητικό να πει για την Τίνα. Ήταν αξιολάτρευτη, η προσωποποίηση της καλοσύνης» είπε ένας από τους γονείς των μαθητών της, όπως διαβάζουμε στο Νέο Κόσμο Αυστραλίας.

Ο Μπόιντ ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνεται αν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με την άτυχη γυναίκα. Το επί χρόνια ζευγάρι φέρεται ότι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και ο άντρας είχε φύγει από το σπίτι στο οποίο κατοικούσε η οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις