Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σοκαριστικό! Κροκόδειλος άρπαξε και σκότωσε την σύντροφο ομογενούς στην Αυστραλία

Σοκαριστικό! Κροκόδειλος άρπαξε και σκότωσε την σύντροφο ομογενούς στην Αυστραλία

Συγκλονισμένος είναι ο ομογενής Ντέιβιντ Βλαντής, για το γεγονός ότι κροκόδειλος άρπαξε την σύντροφό του Cindy Waldron, το πτώμα της οποίας δεν είχε εντοπιστεί έως χθες 1/6.

«Συγγενείς και φίλοι του κ. Βλαντή συγκεντρώθηκαν στα Blue Mountains της Νέας Νότιας Ουαλίας για να τιμήσουν τη μνήμη του θύματος και να τον συλλυπηθούν.

«Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος και δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις» είπε η Άλις Βλαντή.

Η 46χρονη γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία του βόρειου Κουίνσλαντ, δέχθηκε επίθεση καρχαρία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα -τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί-, το τελευταίο που πρόλαβε να φωνάξει στη 47χρονη φίλη της με την οποία κολυμπούσαν μαζί ήταν «με έπιασε κροκόδειλος».

Λέγεται ότι βρισκόταν εκεί για να γιορτάσει με την φίλη της που είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Νέος Κόσμος Αυστραλίας.

Ωστόσο, παρά το τραγικό περιστατικό, Αυστραλός βουλευτής δεν δίστασε να μιλήσει με βαρείς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι «δεν μπορείς να νομοθετήσεις κατά της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Η τραγωδία αυτή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί». Σύμφωνα με τον βουλευτή των Φιλελευθέρων, Warren Ends, δεν είναι λογικό για τον οποιονδήποτε να κολυμπά το βράδυ στα βόρεια του Κουίνσλαντ. «Υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού στην περιοχή αυτή» συμπλήρωσε.

Κατά πληροφορίες και οι δύο γυναίκες δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι γεμάτη από κροκόδειλους.

Σχετικές ειδήσεις