Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Πιθανή αντιδικία η αιτία εγκλήματος με εμπλοκή ομογενή στη Φλόριδα

Πιθανή αντιδικία η αιτία εγκλήματος με εμπλοκή ομογενή στη Φλόριδα

Αντιδικία φαίνεται να είναι η αιτία της απόπειρας φόνου και στη συνέχεια του αυτοπυροβολισμού του ομογενή Γκας Κυριαζή, 59 ετών, στη Φλόριδα.

Ο ομογενής Γκας Κυριαζής, ο οποίος διατηρούσε χρυσοχοείο μέσα στο συγκρότημα πολυκαταστημάτων Coral Square Mall, στην πόλη Coral Springs της Φλόριδας μπήκε το Σάββατο το πρωί γύρω στις 10 η ώρα στο μαγαζί, πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές τον υπάλληλό του, Αντόνιο Φέρερ, 52 ετών, και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο φερόμενος ως δράστης εξέπνευσε επί τόπου από τον αυτοπυροβολισμό του, ενώ ο υπάλληλός του τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Broward Health North Hospital, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης.

Την εκδοχή για την ύπαρξη μακρόχρονης αντιδικίας ανάμεσα στους δύο ανέφερε με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Sun Sentinel» επικαλούμενη αστυνομικές πηγές. Συγκεκριμένα, έγραψε πως «ο Κυριαζής και ο Φέρερ είχαν διαφορές για αρκετό καιρό».

Γράφει ακόμα, πως «ο Κυριαζής απέλυσε τον Φέρερ από την εργασία του και τον επαναπροσέλαβε ξανά πρόσφατα, αλλά η αντιδικία τους έφτασε στο αποκορύφωμά της στη διάρκεια της γιορτής των Ευχαριστιών».

Ο αξιωματούχος της Αστυνομίας Brad McKeone είπε ότι «ο Κυριαζής πυροβόλησε πολλές φορές τον Φέρερ τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και ο Κυριαζής αυτοπυροβολήθηκε και σκοτώθηκε».

Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει αδιευκρίνιστο τι ήταν αυτό που προκάλεσε το θανατηφόρο επεισόδιο, ο κ. McKeone είπε πως «ήταν μέρος από μία συνεχιζόμενη αντιδικία η οποία δυστυχώς είχε αυτή την κατάληξη».

Το συγκρότημα πολυκαταστημάτων Coral Square Mall, μέσα στο οποίο βρίσκεται το κατάστημα του ομογενή δράστη με το όνομα East – Fix, βρίσκεται 20 μίλια βορείως της πόλης Fort Lauderdale.

Σχετικές ειδήσεις