Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής καταδικάστηκε για βιασμό που διέπραξε πριν 34 χρόνια…

Ομογενής καταδικάστηκε για βιασμό που διέπραξε πριν 34 χρόνια…

Ένας 51χρονος ομογενής καταδικάστηκε σε δικαστήριο της Μελβούρνης σε επταετή φυλάκιση για τη συμμετοχή του σε βιασμό γυναίκας, στη St. Kilda τον Δεκέμβριο του 1982.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 51χρονος, που τότε ήταν 17 χρόνων, μαζί με άλλα τρία άτομα, κατά τρία χρόνια μεγαλύτερά του, βίασαν μια 19χρονη κοπέλα.

Το περιστατικό έγινε στις 2 τα ξημερώματα όταν η 19χρονη προσπαθούσε να βρει ταξί. Εκεί την πλησίασαν οι κατηγορούμενοι και αφού την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητό τους, στη συνέχεια την βίασαν και την εγκατέλειψαν.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να περιγράψει τους βιαστές της οι οποίοι έκτοτε παρέμειναν ασύλληπτοι. Ό,τι δεν κατόρθωσε τότε η Αστυνομία, το κατάφερε 34 χρόνια αργότερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των δειγμάτων του DNA που υπήρχαν.

Τον 51χρονο κατάφεραν να τον εντοπίσουν ταυτοποιώντας ό,τι είχαν από τότε με δείγματα των στοιχείων που είχε η Αστυνομία σε σχετικό φάκελο παρόμοιων αδικημάτων που είχε διαπράξει στο παρελθόν.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις