Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο ομογενής τηλεπαρουσιαστής Μπομπ Κώστας φεύγει από την εκπομπή«Today» του NBC

Ο ομογενής τηλεπαρουσιαστής Μπομπ Κώστας φεύγει από την εκπομπή«Today» του NBC

Ο ομογενής τηλεπαρουσιαστής Μπομπ Κώστας δίνει τη δάδα των Ολυμπιακών μεταδόσεων στον Μάικ Τιρίκο, σύμφωνα με την NY Daily News.

Ο Μπομπ Κώστας, ο βραβευμένος και για χρόνια, το πρόσωπο του NBC Sports, έκανε την ανακοίνωση την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή του «Today» του NBC, πως δεν θα είναι πλέον ο κύριος παρουσιαστής των Ολυμπιακών Αγώνων για το εν λόγω τηλεοπτικό δίκτυο.

«Θα είμαι σαν την υπόλοιπη χώρα, παρακολουθώντας τον Μάικ Τιρίκο, ο οποίος θα είναι ένας ικανός διάδοχος στην Κορέα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς» είπε.

Ο κ. Τιρίκο, ο οποίος σπούδασε στο Syracuse University, με την πρώτη μάλιστα υποτροφία που έδωσε ο Μπομπ Κώστας στο ακαδημαϊκό αυτό ίδρυμα, βρέθηκε στο ΝBC Sports πέρυσι και θεωρήθηκε ο φυσικός διάδοχος του κ. Κώστα για τους Ολυμπιακούς και μία σειρά ακόμη από εκπομπές.

Σύμφωνα δε με τη Sports Business Journal, ο κ, Κώστας, επίσης κάνει πέρα από το ρόλο του ως παρουσιαστής πριν τον αγώνα του «Sunday Night Football, αλλά θα διατηρήσει το πόστο του στους αγώνες Triple Crown και στα NFL playoffs.

«Ηταν προνόμιο και απίστευτη προσωπική και επαγγελματική εμπειρία να είμαι μέρος της κάλυψης των Ολυμπιακών του NBC όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο κ. Κώστας σε ανακοίνωσή του.

Ο 65χρονος πλέον ομογενής συμμετέχει σε αυτή την κάλυψη από το 1988. Πήγε στο NBC πριν από 37 χρόνια. Θα έχει άλλωστε και ένα ρόλο στον προγραμματισμό του δικτύου.

Σχετικές ειδήσεις