Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Βοστώνη

Προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Βοστώνη

Ξεκινούν από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας οι προετοιμασίες για την ετήσια παρέλαση του Ελληνισμού για την απελευθέρωση της Ελλάδος, η οποία θα γίνει φέτος την Κυριακή 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παρέλασης, επελέγη η συγκεκριμένη ημερομηνία με την ελπίδα ο καιρός να είναι καλός. Υπενθυμίζουμε ότι η παρέλαση του 2016 ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πανομογενειακή συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, ανάμεσα στα θέματα της οποίας συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση της παρέλασης.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση στα σωματεία και τους συλλόγους που την συγκροτούν να παρευρεθούν στην πανομογενειακή συνέλευση.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την εθνική γιορτή της Ελλάδος, και στη συνέχεια η δεξίωση στο Γενικό Προξενείο το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κυβερνείο επί της οδού Beacon Street. Tο Σάββατο το βράδυ 29 του μηνός θα γίνει το επίσημο δείπνο και η απονομή των υποτροφιών, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα Ν. Υόρκης.

Σχετικές ειδήσεις