Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής της Αυστραλίας σκότωσε πατέρα δύο παιδιών για απίστευτο λόγο!

Ομογενής της Αυστραλίας σκότωσε πατέρα δύο παιδιών για απίστευτο λόγο!

Ο 33χρονος ομογενής Χριστόφορος Ορφανίδης από το Sunshine West της Μελβούρνης παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι είναι ένοχος για τον θάνατο του πατέρα δύο παιδιών Phi Long Ung, θάνατος που προήλθε μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του θύματος από τον δράστη.

Ο λόγος για τον οποίο ο Ορφανίδης κυνήγησε με το αυτοκίνητό του τον Ung στο Western Ring Freeway, χτύπησε το αυτοκίνητο του θύματος με το δικό του βγάζοντάς το από τον δρόμο και όταν το ακινητοποίησε άρχισε να δέρνει με μανία το θύμα, ήταν επειδή ο Ung είχε παρκάρει σε χώρο που ο Ορφανίδης θεωρούσε «ιδιοκτησία» του.

Το φονικό έγινε στις 5 Ιουλίου του 2015 αλλά οι διαπληκτισμοί μεταξύ του Ορφανίδη και του θύματος είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό και πάλι για τον ίδιο λόγο όταν ο Ορφανίδης είχε προειδοποιήσει τον Ung να μην ξαναπαρκάρει το αυτοκίνητό του εκεί.

Εκείνη τη μοιραία μέρα όμως ο Ung αρνήθηκε να «υπακούσει» στις βουλές του Ορφανίδη γεγονός που εξαγρίωσε τον ομογενή που άρχισε να τον απειλεί, κλωτσώντας και ρίχνοντας μπουνιές στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο Ung και ένας φίλος του που ήταν μαζί του, όταν συνέβη αυτό μπήκαν στο αυτοκίνητο γιατί φοβήθηκαν ότι ο Ορφανίδης θα τους χτυπούσε και απομακρύνθηκαν από εκεί.

Ο Ορφανίδης όμως τους ακολούθησε με το αυτοκίνητό του και ενώ τους κυνηγούσε, έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο όχημα του Ung, το παρέσυρε και το πέταξε πάνω σε κιγκλίδωμα της εξόδου του Western Ring Freeway προς το Ballarat Road. Στην συνέχεια ο δράστης πλάκωσε τον Ung στο ξύλο, πήρε το όπλο του Ung και τον χτύπησε με τη λαβή του στο κεφάλι. Στο δικαστήριο ελέχθη επίσης ότι πριν ο Ορφανίδης πάρει το όπλο του Ung, το θύμα τον πυροβόλησε.

Μετά το περιστατικό το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά 16 ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως έγινε γνωστό επίσης στο δικαστήριο το θύμα ήταν χρήστης του ναρκωτικού ice.

Όπως προαναφέραμε ο Ορφανίδης παραδέχθηκε την ένοχή του και έως ότου το δικαστήριο αποφασίσει την ποινή του, κάτι που θα γίνει στις 26 Ιουλίου, ο 33χρονος θα παραμείνει στην φυλακή.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις