Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής της Αυστραλίας κατηγορείται για απάτη $128 εκατ.

Ομογενής της Αυστραλίας κατηγορείται για απάτη $128 εκατ.

Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τους συνηγόρους υπεράσπισης του Μπιλ Βλάχου που κατηγορείται για απάτη $128 εκατ. Η δίκη του Βλάχου είχε προγραμματιστεί να αρχίσει αύριο Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε καθώς οι δικηγόροι του δεν είχαν στη διάθεσή τους όλες τις αποδείξεις που έχει στα χέρια της η εισαγγελική Αρχή.

Πριν μερικούς μήνες, ο Βλάχος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, δηλώνοντας ότι ήταν «απένταρος», ενώ πληροφόρησε το δικαστήριο ότι είχε κάνει αίτηση στην αρμόδια πολιτειακή υπηρεσία της Βικτώριας που παρέχει δωρεάν νομική βοήθεια (Legal Aid) για παροχή συνηγόρου αίτηση που, όπως φαίνεται, τώρα εγκρίθηκε.

Ο Μπιλ Βλάχος, από το 2008 μέχρι το 2013, είχε «συνδικάτο» που αναλάμβανε για λογαριασμό των πελατών του να βάζει μεγάλα στοιχήματα σε διάφορες ιπποδρομίες.

Την πρώτη πενταετία όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που έφτασε η μέρα που ο Βλάχος δεν μπορούσε να επιστρέψει στους πελάτες του τα χρήματά τους.

Οι τελευταίοι κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη και μετά τη σχετική έρευνα της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι o συμπάροικος τους χρωστούσε $128 εκατομμύρια.

Η υπόθεση, όπως προαναφέραμε, αναβλήθηκε και θα επιστρέψει στο Πρωτοδικείο της Μελβούρνης στις 22 του Ιούνη.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις