Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η ιστορία θα δικάσει... την Κυριακή το πολιτικό κατεστημένο του χθες

Η ιστορία θα δικάσει... την Κυριακή το πολιτικό κατεστημένο του χθες

Εφόσον κόπτεσθαι τόσο για το μέλλον της χώρας , γιατι δεν κλείσατε τη συμφωνία και εκβιάσατε τις εκλογές με πρόσχημα την εκλογή προέδρου πολύ νωρίτερα;

του Επ. Ηλιόπουλου*

Ξέρατε οτι οι "ονειροπόλοι" του ΣΥΡΙΖΑ θα σήκωναν το γάντι και έτσι απαλλάξατε τον εαυτό σας από το να κλείσει τη συμφωνία με τα νέα επαχθή μέτρα. ...προκειμένου να διασωθείτε κομματικά- διότι είχατε δηλώσει πως νέα μέτρα δε θα υπάρξουν..

Δώσατε την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για να συνεχίσετε μετά λίγους μήνες το κοινό ''καθήκον διάσωσης της χώρας'' βασιζόμενοι στην ελλειπή εμπειρία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε διαπραγματεύσεις τύπου Σικελικής μαφίας και γνωρίζοντας την πολεμική των Βρυξελλών και την προαποφασησθησα -απο τους δανειστές του I.M.F- αποτυχία συμφωνίας.

Θέλετε να πετύχετε ΤΟΣΟ τη κομματική σας διάσωση ,την αναβολή του ραντεβού σας με την εισαγγελία στο ενδεχόμενο του ''ΟΧΙ'', οσο και τη χρέωση της ευθύνης σε άλλους. ... επιθυμείτε την επανακατάληψη της εξουσίας ξανά, λέγοντας στο λαό πόσο δίκιο είχατε. ..... η αλήθεια κύριοι του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ , είναι ότι είστε φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της κατάστασης...

Πετάξατε μια βόμβα-ενα αστρονομικό χρέος στην κοινωνία και θα μας πείσετε τώρα πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

prodotes1

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από την κομματική σας επιβίωση και τις σχέσεις διαπλοκής και διαφθοράς με τα κέντρα και τα παρακέντρα δε νοιάζεστε για τίποτα.

Θυμόμαστε καλά: ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ''ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ'' ΣΑΜΑΡΑ στις εκλογές του 2012 , όταν απαντούσε στη μόνιμη τότε από όλες τις πλευρές, ερώτηση για τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, απαντούσε:

''ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ...ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ,ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ''.

σσσ

ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος ,ο "αδίστακτος δημαγωγός" που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και επανέφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1993, επιθυμεί να επιστρέψει ξεπλυμένος από το νερό της αποτυχίας συμφωνία.

Είναι αδίστακτοι. Η ιστορία θα τους δικάσει την ΚΥΡΙΑΚΗ, γι'αυτό που ζούμε σήμερα. ...

* Ο Επαμεινώνδας Ηλιόπουλος είναι σολίστ και μουσικός

Σχετικές ειδήσεις