Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ασφάλιστρα κινδύνου ή ελληνικά ομόλογα;

Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ασφάλιστρα κινδύνου  ή ελληνικά ομόλογα;

Η κυβέρνηση Παπανδρέου και τυπικά σε λίγα λεπτά βάζει τίτλους τέλους.

Οι βουλευτές παραιτούνται, ανεξαρτητοποιούνται, εκφράζουν εγγράφως τις ανησυχίες τους και ο Υπουργός Άμυνας συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ και έκανε κρίσεις στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Άραγε τι φοβήθηκε, μήπως γινόταν πραξικόπημα; Αυτές οι λογικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και δε συνάδουν με τις εντολές του ελληνικού λαού. Το παιχνίδι που παίζει ο πρωθυπουργός και βάζει σε περιπέτειες χρεοκοπίας τη χώρα μας, έχει οικονομικές διαστάσεις. Ποιοι θα επικρατήσουν, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων ή οι κάτοχοι ασφαλίστρων κινδύνου; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει τις ευθύνες του ή θα παρακολουθεί συνυπεύθυνος τα γεγονότα;

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούνται πατριωτικές λογικές! Οι κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας δεν έχουν καμία τύχη, αν δεν έχουν τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και δεν αποκλείουν όλους τους βουλευτές! Εκλογές εδώ και τώρα για να αναλάβει ο ελληνικός λαός τις ευθύνες του για τις μελλοντικές επιλογές του. Η χώρα χρεοκοπεί! Οι κερδοσκόποι καιροφυλακτούν. Ο λαός στενάζει! Καθαρές λύσεις που θα προωθούν τις μεταρρυθμίσεις και θα εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση για τη χώρα μας!

Μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε, αρκεί να τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει με τους ευρωπαίους εταίρους μας! Η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερη τύχη. Τέλος πια με τα δημοψηφίσματα και τους καρεκλοκένταυρους. Δουλειά και φιλότιμο για να μείνουν οι έλληνες ενωμένοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ