Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αχιλλέας Μπέος: Το ήθος του ανδρός… (video)

Αχιλλέας Μπέος: Το ήθος του ανδρός… (video)

Κουμάντο ακόμα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων θέλει να κάνει ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ακολουθώντας πιστά το «δόγμα» των μονολόγων, της εξύβρισης και της απαξιωτικής και συκοφαντικής συμπεριφοράς απέναντι στους συνομιλητές του.

Η πρωτοτυπία του περιστατικού που συνέβη τον Ιανουάριο, στον τηλεοπτικό σταθμό Astra, είναι ότι ο κ. Μπέος αυτοπροσκλήθηκε σε εκπομπή συμμετέχοντας στο πάνελ και όταν τα βρήκε σκούρα, το έβαλε στα πόδια, αφού προηγουμένως «στόλισε» τον δημοσιογράφο Χρήστο Λουκά.

Ο Αχιλλέας Μπέος έγινε έξαλλος, όταν ο δημοσιογράφος θέλησε να θέσει «ενοχλητικές» ερωτήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, την ομάδα στην οποία διετέλεσε πρόεδρος. Και τότε ξεκίνησε το σόου:

«Δεν δέχομαι από ‘σένα ερωτήσεις»,

«Σε εκπομπή καραγκιοζιλίκι δεν κάθομαι»,

«Για πρωινό σ’ έχω»,

«Πρέπει να ντρέπεσαι κιόλας».

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος ξεκινά την «ηρωική» έξοδο από το στούντιο. «Στα δύσκολα δεν απαντάμε» λέει ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λουκάς, για να εισπράξει την απάντηση Μπέου, φωνάζοντας από τα παρασκήνια:

«Εν τέλει κι εσύ είσαι σκουλήκι, είσαι σκουπίδι της δημοσιογραφίας».

«Ο Αχιλλέας Μπέος για ακόμη μια φορά απέδειξε στους Βολιώτες αν θα έπρεπε να του είχαν δώσει την ψήφο τους για να τον αναδείξουν δήμαρχο Βόλου με κορυφαίο προσόν την αχαριστία του προς ένα κόσμο ο οποίος το 2011 βγήκε στους δρόμους για να στηρίξει αυτόν και την ομάδα του» σχολιάζει το magnesianews.gr που ανέδειξε το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις