Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

H δημοσκόπηση που φέρνει μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα... παραμύθια

H δημοσκόπηση που φέρνει μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα... παραμύθια

Δημοσκόπηση - Πρόωρες εκλογές | Ειδήσεις: Εμείς σας ενημερώσαμε. Το Μαξίμου θα κάνει τα πάντα προκειμένου να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη ενόψει των επόμενων εκλογών (όποτε κι αν γίνουν).

Με αφορμή την δοκιμαστική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τα... σαϊνια του Μαξίμου θα εμφανίσουν τις επόμενες ημέρες δημοσκόπηση στην οποία θα γράφουν ότι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις της κυβέρνησης και αισιόδοξος ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια.

Οι σχετικές διαρροές έχουν ξεκινήσει από το Μέγαρο Μαξίμου και οι φήμες οργιάζουν ότι η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί και από ΜΜΕ, φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουλίου.

Πόσο ποσοστό θα δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Κρατηθείτε: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγείται με ποσοστό 24,8% με την ΝΔ να ακολουθεί με 23,4%.

Αυτό σημαίνει πώς όλοι οι δυσαρεστημένοι και οι αναποφάσιστοι, «ξύπνησαν» ως εκ θαύματος και εμπιστεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.

Απίστευτα πράγματα που ξεπερνούν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και της συστημικής προπαγάνδας.

Οι σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν παράσταση νίκης και θα διαμορφώσουν κλίμα στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας.

Μόνο που το αφήγημα του κ. Τσίπρα περί εξόδου στις αγορές δεν έχει ουδεμία σχέση με την έξοδο από τα μνημόνια και όπως έλεγε και μια ψυχή: δεν γίνεται να κυβερνάς με βάση τις δημοσκοπήσεις.