Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έρχονται «βραχιολάκια» για τον πασίγνωστο επιχειρηματία χωρίς... επιχείρηση

Έρχονται «βραχιολάκια» για τον πασίγνωστο επιχειρηματία χωρίς... επιχείρηση

Η περίπτωσή του έχει αποτελέσει αντικείμενο ερευνών από αρκετές διωκτικές αρχές τα τελευταία χρόνια: Γενική Ασφάλεια, εγκλημάτων κατά ζωής, οικονομικοί εισαγγελείς, ΣΔΟΕ και όχι μόνο... - Τον έχουν «δεμένο» με ακράδαντα στοιχεία και τον παρακολουθούν στενά επί 24ώρου βάσεως

Το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο οι οικονομικές αρχές τον έχουν «δεμένο» για περιπτώσεις καραμπινάτης φοροδιαφυγής, αλλά και η γενική ασφάλεια τον παρακολουθεί στενά για τις διασυνδέσεις του με τη δράση συγκεκριμένων συμμοριών που κατηγορούνται για ληστείες και κλοπές.

Ο εν λόγω κύριος που στην πιάτσα τον αποκαλούν «γαμπρό», έχει αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί και ξέρει πολύ καλά τη δεινή θέση εις την οποία έχει περιέλθει.

Δυστυχώς για αυτόν οι γνωριμίες του με διάφορες κυρίες της... υψηλής κοινωνίας και της σόουμπιζ δεν πρόκειται να τον σώσουν και τούτο διότι η μεγάλη ζωή που κάνει τον έχει «προδώσει».

Το πολύ πολύ να κάνουν κάνα ρεφενέ για να του πληρώσουν την εγγύηση μπας και γλιτώσει την προφυλάκιση (αν κι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν)

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Όταν δηλώνεις έμπορος αυτοκινήτων πρέπει να έχεις και έδρα επιχείρησης.

Τι θα πει «προμηθεύω εμπόρους με αυτοκίνητα;».

Πώς τους προμηθεύεις;

Με τι παραστατικά;

Πώς τα εισάγεις και από που τα εισάγεις;

Με τι πινακίδες;

Βλέπετε τα ερωτήματα είναι καυτά και θα πρέπει να απαντηθούν από τον επιχειρηματία χωρίς επιχείρηση στο ΣΔΟΕ και στις διωκτικές αρχές που τον παρακολουθούν επί 24ώρου βάσεως.

Που τα βρήκε τα λεφτά το παλικάρι κι αλλάζει τα τετράλιτρα σαν τα πουκάμισα;

Κι αφού έχει επιχείρηση με αυτοκίνητα γιατί πούλησε ολάκερο υπερπολυτελές όχημα, από τα πιο ακριβά στον κόσμο, σε site με αγγελίες δίπλα στα Φιατάκια και στα Οτομπιάνκι;

Κάτι δε στέκει...

Ρε μπας και δεν είναι έμπορος;

Μήπως το παλικαράκι τα αγοράζει και στη συνέχεια τα πουλάει και κάνει... πλύσιμο, στέγνωμα και στεγνό σιδέρωμα;

Διότι, επιχείρηση που να φαίνεται το γλυκύτατο όνομά του υπάρχει μόνο μια με κάτι ρούχα: Εισαγωγαί - εξαγωγαί που λέγανε παλιά... για ξεκάρφωμα.

Το κακό βέβαια είναι ότι τα παραπάνω είναι γνωστά στις υπηρεσίες του κράτους με στοιχεία ακράδαντα κι ακόμα δεν του έχουν φορέσει «βραχιολάκια».

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι τον έχουν δεμένο και για άλλα ζητήματα του ποινικού δικαίου.

Τα έχουν όλα σε κασέτες. Συνομιλίες και ραντεβού με ληστές και εγκληματίες, από τις οποίες προκύπτει ότι είχε ρόλο ηγετικό!!!

Τώρα τον παρακολουθούν σε κάθε του βήμα και ξέρουν τα πάντα...

Ο γαμπρός, λένε οι «κακές γλώσσες», είναι αποφασισμένος να δώσει τους πάντες και τα πάντα για να γλιτώσει... (αν δεν το έχει κάνει ήδη).

Όμως κάποια άλλα «πουλάκια», που κελαϊδάνε στην πιάτσα, λένε ότι είναι ζήτημα ημερών να περάσουν χειροπέδες στον «γαμπρό».

Το σίριαλ πάντως θα έχει και συνέχεια...

Άλλωστε μοιάζει με «λατινοαμερικανική σαπουνόπερα».