ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Αριστερό πλυντήριο» για πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε offshore

«Αριστερό πλυντήριο» για πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε offshore

Μπορεί ήδη η τροπολογία για την καθολική απαγόρευση συμμετοχής υπουργών και βουλευτών στη διοίκηση ή το κεφάλαιο εξωχώριων εταιρειών να έχει ψηφιστεί και τεθεί σε ισχύ, όμως και μόνο που δημοσιεύτηκε η προγενέστερη αόριστη διάταξη μέσω του πολυνομοσχεδίου, δίνεται η δυνατότητα σε όσους πολιτικούς είναι... βουτηγμένοι στη διαφθορά να «βγουν λάδι».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ «ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ!

Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, ούτε και είναι ακόμη ένα «σενάριο επιστημονικής φαντασίας». «Το ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε αναδίπλωση δεν λέει απολύτως τίποτα. Η ρύθμιση έχει περάσει έστω και για λίγες ημέρες ως νόμος του κράτους. Ακόμη και να ψηφιστεί η αναστολή της, ό,τι δημοσιεύτηκε δημιουργεί δεδικασμένο», υπογραμμίζουν έγκριτοι νομικοί κύκλοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση μπορεί να αποτελέσει πάτημα για τους υπουργούς που εμπλέκονται σε offshore, ακόμα και στην περίπτωση που τελικά ακυρωθεί η εφαρμογή της.

Υποστηρίζουν δε ότι όσοι σπεύσουν να μεταβιβάσουν τις συγκεκριμένες εταιρείες έως ότου δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα αυστηρή ρύθμιση θα απαλλαγούν από κάθε ποινική ευθύνη.

Ειδικότερα, προβλέπεται η δημιουργία «παράθυρου» διάρκειας 60 ημερών προκειμένου το πολιτικό προσωπικό να μεταβιβάσει μετοχές ξένων εταιρειών που έως σήμερα κατείχε νόμιμα.

Εδώ να δείτε τι έχει να γίνει: Θα τρέχουν όλοι οι υπουργοί και βουλευτάδες άρον-άρον να... ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να γλιτώσουν τις όποιες ποινικές ευθύνες! Κι όλοι είναι ευτυχισμένοι!

Η κυβέρνηση των «διαπραγματευτών», αφού έσπευσε να στείλει 11 εκατ. πολίτες στο «σφαγείο» των δανειστών, έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα λαμόγια που τρέφονται παρασιτικά να μπουν στο αριστερό «πλυντήριο».

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος! Κάτσε τώρα, Έλληνα, να τους κοιτάς νωχελικά... Με τις υγείες μας!

Σχετικές ειδήσεις