Τραγικοί: Μιλούν για «μεγαλειώδες ΟΧΙ» αυτοί που χαντάκωσαν τον ελληνικό λαό!

Τραγικοί: Μιλούν για «μεγαλειώδες ΟΧΙ» αυτοί που χαντάκωσαν τον ελληνικό λαό!

Αντί να σιωπούν, μετά την περσινή τους κωλοτούμπα, όταν μετέτρεψαν το περήφανο «ΟΧΙ» των Ελλήνων σε ταπεινωτικό «ΝΑΙ», επιδεικνύουν απύθμενο θράσος και προσπαθούν να βαφτίσουν ως επιτυχία το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, κοροϊδεύοντας μια ολόκληρη χώρα κατάμουτρα!

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν κάλλιστα να συμμετάσχουν σε ιλαροτραγωδία. Η Κουμουνδούρου έβγαλε, μάλιστα, σήμερα, Τρίτη (05/07/2016) μια ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται (κρατηθείτε!) στο «μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο περσινό δημοψήφισμα» (!).

Και σημειώνουν στο σχετικό πόνημά τους:

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015.

Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας. Είπε ΌΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα.

Με το ΟΧΙ του ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πυροδότησε και πυροδοτεί προοδευτικές εξελίξεις και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Με το ΟΧΙ ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ότι η εμμονική προσήλωση στους αριθμούς, την ώρα που οι λαοί υποφέρουν, συνιστά κίνδυνο για την Ευρώπη. Μια προειδοποίηση που, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται σήμερα με το brexit, αλλά και την άνοδο των εθνικισμών.

Κάποιοι μίσησαν το ΟΧΙ. Επιθυμούσαν να έρθει μια καταστροφή που ποτέ δεν ήρθε για να δικαιώσουν το δικό τους «ναι σε όλα». Μένουν στην Ιστορία με το δικό τους "γκρίζο" τρόπο. Ως φορείς των πιο ακραίων πολιτικών στην οικονομία και την κοινωνία, ως εκείνοι που είχαν δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, πλήρη απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πλήρη άρση προστασίας στην πρώτη κατοικία και εξωφρενικά πλεονάσματα τα οποία και ο ίδιος ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε ότι γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν.

Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή. Με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ακολούθησαν άνοιξε ο δρόμος για μια διαφορετική πολιτική, με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό πρόσημο, δέσμευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς αγγλικό δίκαιο, χωρίς τα δυσθεώρητα πλεονάσματα στα οποία είχαν δεσμευτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε μπροστά μας και άλλες μεγάλες μάχες και αγώνες, που μόνο με αποφασιστικότητα μπορούμε να δώσουμε και θα νικήσουμε».

Δεν παίζονται με τίποτα! Βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση οι δήθεν Αριστεροί. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν πως ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Σύντομα θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασιν οι «ερίφηδες» της πολιτικής μπαγαποντιάς.

Μια συμβουλή: Νισάφι με την κοροϊδία!