ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Συντάξεις: Μετά το Πυθαγόρειο Θεώρημα έρχονται τα... Μαθηματικά Κατρούγκαλου!

Συντάξεις: Μετά το Πυθαγόρειο Θεώρημα έρχονται τα... Μαθηματικά Κατρούγκαλου!

Κατά τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο όσοι υποστηρίζουν – ακόμη κι εμείς οι ίδιοι – ότι οι συντάξεις των Ελλήνων υπόκεινται σε «πετσόκομμα» είναι εκφραστές της «γκρίζας ή μαύρης προπαγάνδας».

Τα Μαθηματικά που εισάγει ο κ. Κατρούγκαλος επιχειρούν να πείσουν τους πάντες ότι οι μειώσεις που είδαν οι συνταξιούχοι, όταν έλαβαν την τελευταία επικουρική σύνταξη, απλώς δεν... υπάρχουν!

«Είναι γκρίζα ή μαύρη προπαγάνδα τα όσα γράφονται για μείωση των κύριων συντάξεων. Οι μειώσεις που φαίνονται αφορούν τις αλλαγές στην παρακράτηση φόρου», δήλωσε σήμερα όλο καμάρι ο υπουργός ενώπιον της Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν οι μειώσεις ή μήπως «δεν υπάρχει» ο υπουργός;

Και επειδή ο ίδιος βάλθηκε να το... τερματίσει, συνέχισε λέγοντας το εξής αμίμητο: «Στις περισσότερες επικουρικές δεν θα υπάρξει μείωση, και σε μερικές περιπτώσεις θα υπάρξει αύξηση, ενώ οι μειώσεις που θα γίνουν, αφορούν το 10% των συνταξιούχων ή το 20% των συντάξεων».

Άρα, κατά την «Κατρουγκάλειο» μαθηματική λογική, οι πολίτες που μέτρησαν απώλειες στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στα ΑΤΜ είναι – λίαν επιεικώς – τρελοί, μωροί, τυφλοί και ανόητοιι!

Αλήθεια, κύριε υπουργέ, λύστε μας μια απορία, έτσι να χαρείτε τη ζωή σας: εσείς μπορείτε να ζήσετε με τα «ψίχουλα» που μοιράζετε για συντάξεις κατ’ εντολήν των Θεσμών;

Έχετε μπει στον κόπο να σκεφτείτε πως οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι εκείνοι που συντηρούν την ελληνική οικογένεια; Θα αφήσετε, τελικά, τίποτε όρθιο;

Και, ειλικρινά, φτάνει, με τα περί «προπαγάνδας» που εκτοξεύετε δεξιά κι αριστερά, τη στιγμή που προσποιείστε τον περίλυπο για τη διάλυση του ΕΚΑΣ και την καταστροφή του Κοινωνικού Κράτους.

Τα «Κατρουγκάλεια» Μαθηματικά σας δεν έχουν λογική και είναι βγαλμένα μέσα από το «αριστερό» Matrix που ζείτε.

Όμως, δεν πείθετε πλέον κανέναν, κύριε υπουργέ...

Σχετικές ειδήσεις