Με δύο σενάρια για τις συντάξεις κατατέθηκε στην Ε.Ε. το προσχέδιο Προϋπολογισμού 2019

Κατατέθηκε προς αξιολόγηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη…

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με φυλάκιση 12 ετών στην Τουρκία (Vid)

Τουρκικό δικαστήριο απέδωσε κατηγορίες στον γνωστό ποδοσφαιριστή…

LIVE CHAT Φινλανδία-Ελλάδα

Παρακολουθήστε από το LIVE CHAT του Onsports…

Νεκρή 30χρονη Γαλλίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας

Τραγωδία με νεαρή γυναίκα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο…

Ιδού η «συμμορία» του Βίκτωρα Ρέστη - Καταπέλτης το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

Βίκτωρας Ρέστης | Ειδήσεις: Ένας αξιωματικός που…

Για πόσο ακόμα θα μας λέτε ψέματα, κ. Τσακαλώτε;

Για πόσο ακόμα θα μας λέτε ψέματα, κ. Τσακαλώτε;

Στη χώρα, όπου ανθεί το «μνημονιακό θαύμα» εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια, είναι, το λιγότερο, γραφικό, να είσαι υπουργός και να βγαίνεις κάθε τρεις και λίγο σε κανάλια, διαδικτυακά ΜΜΕ αλλά και στη Βουλή και να λες πως «δεν θα πάρουμε νέα μέτρα».

Πόσο δε μάλλον, όταν είσαι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής της δήθεν αριστερής κυβέρνησης που ήδη έχει «φεσώσει» 11 εκατ. πολίτες με ένα Μνημόνιο να, μετά συγχωρήσεως και ήδη του έχεις φορτώσει κι ένα συμπληρωματικό Μνημόνιο από τις 22 Μαΐου, ως τμήμα του περιβόητου πολυνομοσχεδίου.

«Σαφώς και δεν θα πάρουμε νέα μέτρα. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης πώς θα χειριστούμε το θέμα. Κανονικά είναι για το τέλος του χρόνου που θα ξέρουμε αν έχει καλυφθεί το ΔΝΤ ή αν θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους και άλλα μέτρα για το χρέος. Επειδή έχουμε ενδιάμεση συμφωνία για το χρέος ακόμη συζητάμε τους αριθμούς», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου που κυρώνει ευρωπαϊκή οδηγία για την κεφαλαιαγορά.

Ναι, όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά ποιος σας πιστεύει πλέον κ. Τσακαλώτε; Τόσον καιρό εσείς και οι συνάδελφοί σας γεμίζατε τον κόσμο με «φούμαρα» για δήθεν «κόκκινες γραμμές», οι οποίες σταδιακά ξεθώριαζαν, ανάλογα με το πόσο πολύ έσφιγγαν κάθε φορά τα λουριά οι δανειστές.

Βλέπετε, εσείς και το επιτελείο σας «τρύπα» στα δημοσιονομικά και προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο που αγκομαχά, για να ζήσει τη μέρα του (!) ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έσοδα και ότι δεν τίθεται θέμα ενεργοποίησης του «κόφτη» σε μισθούς και συντάξεις.

Για πόσο ακόμα θα μας λέτε ψέματα, κ. Τσακαλώτε; Δηλαδή, όταν πέσει τσεκούρι τι θα λέτε; Πως ήταν κάτι αναπόφευκτο;

Φτάνει πια με την υποκρισία και το ψέμα. Κανείς δεν τρώει κουτόχορτο!