Απομακρύνθηκε από την Φιλοσοφική Σχολή ο Ρουβίκωνας

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν από τον χώρο της Φιλοσοφικής…

Κίνηση στους δρόμους: Σε ποια σημεία παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος - Πώς θα πάτε στις δουλειές σας

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή πρέπει να…

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής

Δίωρη στάση εργασίας και αποκλεισμός της Αθηνών…

«Ανάσα» για χιλιάδες επιχειρήσεις: Παραγράφεται ο ΦΠΑ λόγω πενταετίας

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κλείνουν…

Αμερικανική στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας

Την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης…

Παίρνουν το σπίτι πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.! - Έχει ο καιρός γυρίσματα

Παίρνουν το σπίτι πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.! - Έχει ο καιρός γυρίσματα

Στο «σφυρί» το σπίτι πρώην βουλευτίνας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων λόγω αδυναμίας αποπληρωμής χρεών! - Κάπου εδώ έρχεται η λαϊκή ρήση: «Έχει ο καιρός γυρίσματα». 

Η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, κινδυνεύει να δει το σπίτι της να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Πρόκειται, μάλιστα, για τη μοναδική κατοικία που έχει.

Το αποκάλυψε η ίδια στην τηλεόραση. 

Η κυρία Γιαταγάνα μόλις ήρθε στον πραγματικό κόσμο ή καλύτερα στην κόλαση που εδώ και χρόνια ζούν οι μισοί περίπου Έλληνες!!!

Η πρώην βουλευτής, μιλώντας στην κάμερα του «Ε» δηλώνει χαρακτηριστικά: «Υποστήκαμε δύο μειώσεις στις συντάξεις. Εγώ βλέπω την επικουρική μου να εξανεμίζεται. Επομένως λέω “σκέψου τους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι”. Ο γιος μου είναι άνεργος τρια χρόνια τώρα, δεν μπορεί να βρει δουλειά και τον στηρίζω εγώ με μια μικρή σύνταξη. Σκέψου λοιπόν αυτούς που είναι άνεργοι και έχουν οικογένειες ή είναι στην ίδια θέση με μένα. Πώς θα τους φανεί να βρεθούν στο δρόμο; Πού θα πάνε;».

Συνεχίζοντας το δράμα η κυρία Γιαταγάνα αναφέρει:

«Είναι δύο χρόνια ακόμα. Δεν μπορώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ. Ας το πάρουν. Να δω τι θα καταλάβουν με το δικό μου σπίτι. Δεν με πτοεί αυτό το θέμα. Με πτοεί ένα άλλο θέμα. Το θέμα ότι θα χάσουν πάρα πολλοί Έλληνες τα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια κυβέρνηση, η οποία είχε υποσχεθεί “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, να μας φέρνει σήμερα στην κατάσταση να κινδυνεύουμε να χάσουμε σπίτια για τα οποία έχουμε δώσει και πολλά λεφτά».

Κυρία Γιαταγάνα όταν τα φώναζαν αυτά οι Έλληνες πολίτες εσείς ήσασταν στο πλευρό του σωτήρα Πάνου Καμμένου και δεν ακούγατε καλά! 

Δεν ακούγατε τις κραυγές των πολιτών που έχαναν τις περιουσίες τους. Ούτε εσείς, ούτε και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σας που σήμερα κλαίγονται ότι δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ (βλέπε Πάγκαλος).

Είδατε που τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα; 

Τώρα είναι λίγο αργά για... δάκρυα.

Τραβάτε όμως (με το συμπάθιο) στον πολιτικό γίγαντα Πάνο Καμμένο που θα έδιωχνε με τις κλωτσιές τους τροικανούς μήπως και σας βοηθήσει.