Τσίπρας για Σκοπιανό στο Twitter: Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ!

Με ένα ιδιαίτερα θερμό μήνυμα στο λογαριασμό…

Συμφωνία των Πρεσπών: Μετά το VMRO και ο Καμμένος καταγγέλλει δωροδοκία στα Σκόπια

Τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών του…

Ζάεφ: Είναι μία ιστορική ημέρα για τη χώρα μας

Σε πανηγυρικό τόνο, ήταν οι πρώτες δηλώσεις…

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται χειμώνας - Πότε θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα - Πού θα χιονίσει

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η…

Σκοπιανό: Οι πρώτες αντιδράσεις της κυβέρνησης για την έγκριση της πρότασης Ζάεφ

Την ικανοποίησή τους για την έγκριση της…

«Αριστερά» και Δημοκρατικά: Τέλος το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue από την Αυγή

«Αριστερά» και Δημοκρατικά: Τέλος το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue από την Αυγή
Μετά τη δημοσκόπηση της 2ας Οκτωβρίου που έδειχνε σαφή αποδοκιμασία της κυβέρνησης και μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, η Αυγή αποφάσισε ότι η εταιρεία ερευνών δεν έχει πια θέση στις σελίδες της.
Τί μπορείς να κάνεις όταν η κοινωνία σου δείχνει κάθε ημέρα που περνά, ολοένα και περισσότερο την αποδοκιμασία της; Είτε την αφουγκράζεσαι και διορθώνεις τα λάθη σου, ή βάζεις το κεφάλι σου στην άμμο και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Τη δεύτερη «διέξοδο» φαίνεται πως επιλέγουν πλέον στην κυβέρνηση αφού όπως ανακοίνωσε  η εταιρεία ερευνών Public Issue, με ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media, η συνεργασία της με την Αυγή, το επίσημο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπηκε μετά από απόφαση της εφημερίδας.
 
 
Αμέσως μετά τη δημοσίευση της δημοσκόπησης, το Μαξίμου δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του, υπενθυμίζοντας ανάλογα ευρήματα από αρκετές εταιρείες τον Σεπτέμβριο του 2015, πριν από τις βουλευτικές εκλογές που ανέδειξαν νικητή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως είχαν πέσει έξω με σφάλμα απόκλισης που έφτανε έως το 8%.
 
Την ίδια στιγμή δεν έλειπαν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για δυσφορία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος απέναντι στο διευθυντικό επιτελείο της Αυγής, καθώς η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είχε δώσει για μια ακόμα φορά την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να επαναφέρει το αίτημα για πρόωρες εκλογές, τη στιγμή μάλιστα που στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονταν για το 2ο Συνέδριο του κόμματος.
 
Έτσι, και προκειμένου να αποφευχθούν άλλα «λάθη» στο μέλλον, η Αυγή αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με την Public Issue, αφού το Πολιτικό Βαρόμετρο της εταιρείας είναι μια μηνιαία έρευνα και με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα «Βαρόμετρα» που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες μάλλον δεν θα έχουν καλές ειδήσεις για την κυβέρνηση.

Οπότε η λύση που επελέγη είναι απλή: “No news, good news”….