ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Χασαποταβέρνα - Ψησταριά: «Η Δημόσια Διοίκηση»!

Χασαποταβέρνα - Ψησταριά: «Η Δημόσια Διοίκηση»!

Αδέλφια, αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα! Τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας μετατράπηκα την Πέμπτη (19/01/2017) μέσα σε λίγη ώρα σε ψησταριά, επειδή οι υπάλληλοι αποφάσισαν να... κόψουν την πίτα τους.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή ο Σύλλογος εργαζομένων του υπουργείου αποφάσισε στήσει ένα πρωτόγνωρο τσιμπούσι, όσοι πολίτες ήθελαν να πάνε, για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις, έβρισκαν τα ρολά κατεβασμένα και τις υπηρεσίες ερμητικά κλειστές, γιατί από τις 12:30 το μεσημέρι, το «παρθεναγωγείο» είχε... σχολάσει, για να πάει για «μπέχο» (σ.σ. καραγκούνικη λέξη, ευρέως γνωστή στη Θεσσαλία που σημαίνει «τζάμπα φαΐ»).

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από έναν πολίτη που είχε ανεβάσει στο Διαδίκτυο σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες εν συνεχεία αναδημοσίευσε η «Καθημερινή».

mpexos

Ο άνθρωπος είχε κάνει 500 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί στην συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων όπου κρίνονται οι προσφυγές που κατατίθενται σε εμπορικά σήματα που δεν έγιναν δεκτά. Όπως αντιλαμβάνεστε, η συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ, γιατί το «μαγαζί» ήταν «κλειστόν λόγω... κατεδαφίσεως»! Και, όπως ήταν φυσικό, η αγανάκτηση ξεχείλισε.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά για να νομιμοποιηθεί ο «μπέχος» (το «τζάμπα φαΐ» όπως προείπαμε) πήγαν στο τσιμπούσι και δύο γενικοί γραμματείς!

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί τούτη η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα, γιατί τα Μνημόνια και το σανό «πάνε σύννεφο».

Ζήτω η αθάνατη ελληνική Δημόσια Διοίκηση! Ζήτω η δημόσια χασαποταβέρνα! Ζήτω ο «μπέχος»!

Πηγή φωτογραφίας: Καθημερινή

Σχετικές ειδήσεις