ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας κοροϊδεύει κατάμουτρα ο Μπαλαούρας: Δώσαμε μεγάλη μάχη ενάντια στο Μνημόνιο και τη χάσαμε!

Μας κοροϊδεύει κατάμουτρα ο Μπαλαούρας: Δώσαμε μεγάλη μάχη ενάντια στο Μνημόνιο και τη χάσαμε!

Ειδήσεις | Μάκης Μπαλαούρας: Δυστυχώς, για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι η αμετροέπεια είναι πολύ κακό ελάττωμα. Ιδίως όταν σε αυτή επιδίδονται στελέχη της κυβέρνησης των «περήφανων» διαπραγματευτών, όπως ο Μάκης Μπαλαούρας, για να δείξει πως οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αγωνιστές!

Αυτή τη φορά, ο κ. Μπαλαούρας είπε να το... τερματίσει και να παρουσιάσει την κυβέρνηση ως θύμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς ξεκινήσαμε διαφορετικά, ότι δεν θα υποταχθούμε στο Μνημόνιο. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη, τη μάχη αυτή τη χάσαμε, δεν την κερδίσαμε. Στην ιστορία συμβαίνουν αυτά, δίνεις μάχες, τις κερδίζεις Το θέμα είναι να μη χάσουμε τον πόλεμο. Στρατηγική ήττα να μην υποστούμε. Υπεστήκαμε μια τακτική ήττα».

Τι είπε ο άνθρωπος! Ότι χάσαμε τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο! Κατά την «Μπαλαούρειο» λογική αυτό που συνέβη τη Δευτέρα στο Eurogroup ήταν απλώς μια «τακτική ήττα». Φανταστείτε τι θα είχε γίνει εάν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «ήττα κατά κράτος»: το τέλος του κόσμου!

Όταν δίνει κάποιος μάχη, κύριε βουλευτά, δεν τα δίνει όλα «μπιρ παρά» σε κόρακες και άρπαγες. Χτυπάει και κανένα χέρι στο τραπέζι, ενίοτε!

Ειλικρινά, κύριε Μπαλαούρα, έχετε την αίσθηση ότι απευθύνεστε σε «ούγκανους», μωρούς ή τρελούς; Δεν καταλαβαίνετε πως με αυτά που λέτε, εκτίθεστε; Σοβαρότης μηδέν!

Για πόσο ακόμη θα ανέχεται ο Έλληνας τέτοιες τοποθετήσεις; Πάντως, πιστεύουμε πως δύο τινά συμβαίνουν: ή η κυβέρνηση πάσχει από άγνοια κινδύνου ή από σύνδρομο υπέρμετρης ανοησίας.

Δεν υπάρχουν άλλες εξηγήσεις, αδέλφια...

Σχετικές ειδήσεις