ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Τσίπρας ψήφιζε μνημόνιο και οι Έλληνες έβλεπαν survivor! Καμία τύχη Νεοέλληνες

Ο Τσίπρας ψήφιζε μνημόνιο και οι Έλληνες έβλεπαν survivor! Καμία τύχη Νεοέλληνες

Τα νούμερα του survivor για άλλη μια φορά, χθες Πέμπτη 18 Μαΐου, έσπασαν όλα τα κοντέρ τηλεθέασης, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. ψήφιζε στη Βουλή το 4ο σκληρό μνημόνιο που θα βυθίσει ακόμα περισσότερο στην ύφεση τη χώρα μας. Αν μη τι άλλο, τραγικό.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός που έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας λόγω της σκληρών μνημονιακών επιλογών, επέλεξε να δει ένα χαλαρό τηλεοπτικό reality, την ώρα που στη Βουλή των Ελλήνων οι εθνοπατέρες ψήφιζαν άλλο ένα μνημόνιο.

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η σουρεάλ κατάσταση χρίζει ψυχιατρικής αναλύσεως.

Την ίδια ώρα, μέσα στο κοινοβούλιο προκλήθηκε αναστάτωση από το έκτακτο Survivor για τον αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες και τους Τούρκους. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά τις 9 το βράδυ και έφερε αλλαγές στη Βουλή...

Η απόφαση του προεδρείου της Βουλής να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περίπου στις 20:30, πριν τον αναμενόμενο χρόνο έναρξης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Όπως λένε στελέχη της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση θέλησε να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού πριν την μετάδοση του αποψινού Survivor, που κάθε βράδυ έχει το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης.

Για την ακρίβεια ο Αλέξης Τσίπρας δεν περίμενε να μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για να μιλήσει. Ειδικότερα το λόγο σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνει πρώτα η αντιπολίτευση. Ξεκινάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακολουθούν οι υπόλοιποι αρχηγοί και τελευταίος κάνει την πρωτολογία του ο πρωθυπουργός.

Αυτό όμως δεν έγινε χθες... Ενώ παλαιότερα δινόταν μάχη στη Βουλή ώστε η ομιλία του πρωθυπουργού να πέσει πάνω στα δελτία ειδήσεων, χθες φαίνεται ότι έγιναν αλλαγές λόγω Survivor.

Και εμείς, εδώ στο Newsbomb.gr σας είχαμε ενημερώσει με σχετική αρθρογραφία εδώ και πάρα πολλές μέρες ότι ο Τσίπρας βλέπει φανατικά το Survivor.

Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Newsbomb.gr

Αυτή η αλλαγή προκάλεσε την έκρηξη της αντιπολίτευσης.

Για «μοναδική μεθόδευση στα κοινοβουλευτικά χρονικά» έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στο γεγονός πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έλαβε τον λόγο αμέσως μετά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να περιμένει να ακούσει τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

«Είθισται η κυβέρνηση να ακούει το σύνολο της αντιπολίτευσης και να τοποθετείται ο Πρωθυπουργός μετά, ως ένδειξη σεβασμού στους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και για λόγους πρακτικούς γιατί θα πρέπει να ακούσει το σύνολο της κριτικής. Είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός δεν αντέχει να ακούσει άλλη κριτική. Έτσι δεν είναι, κύριε Τσίπρα; Θα μιλήσουμε λοιπόν όποτε μας ορίσετε», είπε η κ. Γεννηματά.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανέφερε από την πλευρά του ότι δεν πρόκειται περί μεθόδευσης, καθώς είχαν δοθεί συγκεκριμένες ώρες ομιλίας στους πολιτικούς αρχηγούς, έπειτα από συνεννοήσεις με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών για το απόγευμα.

Το Survivor έμπλεξε και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του, καθώς όπως είπε «μόνοι μας είμαστε καθώς οι 9 στους 10 Έλληνες βλέπουν survivor αρα δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγοι να υπάρχουν εντάσεις».

Όταν μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ο υπουργός Οικονομικών ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, προσπάθησε να... ελαφρύνει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κάνοντας μια αναφορά στο Survivor.

«Μίλησε ο πρωθυπουργός μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να έχουμε εντάσεις αυτή την ώρα, έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Ελληνες τώρα βλέπουν Survivor» είπε χαμογελώντας ο υπουργός οικονομικών προκαλώντας γέλια.

Βλέπετε, οι εθνοπατέρες αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα νέα μέτρα και βρίσκουν το θράσος να αστειεύονται...