ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτος ο Μάρδας: Διαφωνώ με την τακτική των τροπολογιών, αλλά θα τις ψηφίσω...

Απίστευτος ο Μάρδας: Διαφωνώ με την τακτική των τροπολογιών, αλλά θα τις ψηφίσω...

Την τακτική του «διαφωνώ με κάτι, αλλά θα το ψηφίσω γιατί δεν γίνεται αλλιώς», έστω και με εγκληματικές διαδικασίες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και βλάπτουν τον κοινοβουλευτισμό, ακολουθούν με απόλυτη πειθαρχία οι βουλευτές της «αριστερής» κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών», ο κ. Μάρδας είπε: «Δεν συμφωνώ με την τακτική των τροπολογιών. Οι τροπολογίες πρέπει να έρχονται ενσωματωμένες μέσα σε κείμενο νόμου και να σταματήσει αυτή η τακτική».

Ωστόσο, για τη συγκεκριμένη περίπτωση των τροπολογιών με τα 15 προαπαιτούμενα που απομένουν λίγο πριν από το Eurogroup στις 15 Ιουνίου, ο κ. Μάρδας τα «γύρισε» και είπε: «Έως το βράδυ υπάρχει χρόνος για να τα διαβάσουμε τα κείμενα των τροπολογιών»(!!!).

Ωραία πράγματα. Η κυβέρνηση διαδραματίζει ρόλο «ληστή με τον ένα νόμο» και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αντί να διαμαρτύρονται ανοικτά για τις διαδικασίες – κόλαφος που ακολουθούνται, όταν τα προαπαιτούμενα ενός αιματηρού Μνημονίου ψηφίζονται μαζί με τα... ψάρια, ψελλίζουν ότι διαφωνούν!

Η δήλωση Μάρδα αποτελεί καταφανή απόδειξη του πόσο εξευτελιστικά δρα εδώ και καιρό η εκτελεστική εξουσία σε βάρος της νομοθετικής.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς «άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε»...

Σχετικές ειδήσεις