ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Να παραιτηθεί τώρα ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής: Αφού μας έκαψαν τώρα θα πνιγούμε!

Να παραιτηθεί τώρα ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής: Αφού μας έκαψαν τώρα θα πνιγούμε!

Απίστευτα πράγματα ζει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες - Μετά τους δεκάδες νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους εγκλωβισμένοι στο Μάτι και χωρίς τη βοήθεια κανενός, σήμερα το πρωί εκατοντάδες πολίτες στα βόρεια προάστια περίμεναν πάνω από 2 ώρες τα συνεργεία της Π.Υ. για να απεγκλωβίσουν πολίτες και να αντλήσουν τα ύδατα από τα σπίτια - Σφυρίζει αδιάφορα ο διορισμένος αρχηγός της πυροσβεστικής, Σωτήρης Τερζούδης ο οποίος παραμένει άφαντος και στις σημερινές πλημμύρες (όπως ακριβώς έκανε εδώ και 3 μέρες με τις πυρκαγιές) - Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης (26/07/2018).

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - «ΠΝΙΓΗΚΑΝ» ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε πολίτες σε Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά και Πεντέλη.

Η οργή του κόσμου για την φυσική ηγεσία της πυροσβεστικής και τον αρχηγό κ. Τερζούδη είναι στο ζενίθ, αφού ο συντονισμός των δυνάμεων είναι ανύπαρκτος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτος, αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να συντονίσει την κατάσβεση των πυρκαγιών στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά, αλλά ούτε σήμερα κατάφερε να ανταπεξέλθει σταν επιχειρησιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των πλημμυρών στα Βόρεια Προάστια.

Οι εικόνες ήταν σοκαριστικές. Οι πολίτες έβλεπαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να βουλιάζουν στα νερά και στις λάσπες περιμένοντας για περισσότερες από 2 ώρες να δουν κάποιο πυροσβεστικό όχημα μετά την ισχυρή νεροποντή.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αναλάβει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τις ευθύνες της και να φροντίσει να τοποθετήσει σωστούς ανθρώπους στις θέσεις κλειδιά.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πάνε στα σπίτια τους όλοι αυτοί οι άκαπνοι καρεκλοκένταυροι επιτελείς που ντροπίαζουν το πυροσβεστικό Σώμα;

Τι άλλο πρέπει να ζήσουμε;

Πόσο άλλο θα συνεχίζουν να επιβιώνουν παρασιτικά όλοι αυτοί οι ανευθυνουπεύθυνοι και να αμαυρώνουν τις προσπάθειες των απλών πυροσβεστών που δίνουν καθημερινό αγώνα διπλα στο λαό;

Για ποιο λόγο πρέπει οι πολίτες αυτού του τόπου να υφίστανται αυτό τον εξευτελισμό και να νιώθουν απολύτως ανασφαλείς λόγω της ανικανότητας ορισμένων μανδαρίνων της εξουσίας;

Σοκαριστική είναι η παρακάτω εικόνα, που ανάρτησε στο Instagram κάτοικος του Αμαρουσίου από την οδό Κονίτσης, κάνοντας έκκληση για βοήθεια: