ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Χυδαίος, ασεβής, επικίνδυνος: Ο Πάγκαλος λέει πως ορθώς οι Αλβανοί σκότωσαν τον Κατσίφα

Χυδαίος, ασεβής, επικίνδυνος: Ο Πάγκαλος λέει πως ορθώς οι Αλβανοί σκότωσαν τον Κατσίφα

Φαίνεται πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν αντέχει την περιθωριοποίηση από το λαό και προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα μέσω δηλώσεων που προκαλούν το κοινό αίσθημα των Ελλήνων.

Την προκλητικότητά του τη γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Αναρωτιόμαστε όμως για μια ακόμη φορά: είναι ημιμαθής, είναι ανιστόρητος ή μήπως τα έχει χάσει λόγω γήρατος; Το σίγουρο είναι πως είναι επικίνδυνος.

Ο κ. Πάγκαλος λοιπόν αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια και τη χυδαιότητά του, όντας μάλιστα ασεβής προς ένα νεκρό άνθρωπο, έναν νεαρό Έλληνα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών Αρχών.

Ο άνθρωπος που ήταν στην ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών στην κρίση των Ιμίων, με τα γνωστά αποτελέσματα και τις παραινέσεις του να πεταχτεί στη θάλασσα η ελληνική σημαία (πανί την είχε χαρακτηρίσει τότε), είχε το θράσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση να μιλήσει με απίστευτη χυδαιότητα για το περιστατικό στους Βουλιαράτες και την ελληνική σημαία που ύψωσε ο 35χρονος.

Χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα και το τι ακριβώς συνέβη κατά τη συμπλοκή με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις, αυτός ο «τεράστιος» πολιτικός εγκέφαλος με την τόσο σπουδαία πολιτική καριέρα και τις αμέτρητες επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική, είπε πως ορθώς οι Αλβανοί σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης, όποιος κραδαίνει όπλο, να πυροβολείται αμέσως από την αστυνομία, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΙ υπερασπιζόμενος την αλβανική αστυνομία.

Τώρα θα πείτε, δεν μας κάνει εντύπωση για αυτόν τον άνθρωπο. Σωστά… Εδώ είπε πριν μερικούς μήνες ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός, προκαλώντας και πάλι με τις δηλώσεις του.

Αυτή προφανώς είναι και η τακτική του. Βαριέται στο σπίτι, που τον έστειλε ο ελληνικός λαός, και προσπαθεί με εμπρηστικές δηλώσεις να έρθει έστω για λίγο στην επικαιρότητα.

Μάταιος κόπος… Ο λαός τον έστειλε στο περιθώριο και δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι γιατί επιμένουν τα κανάλια να βγάζουν αυτόν τον άνθρωπο. Δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα και το μόνο που προσφέρει είναι εμετικές δηλώσεις.

Και μην πει κανείς για το παρελθόν του και την πορεία του στις κυβερνήσεις Σημίτη, γιατί θα γελάσουν και οι φρεγάτες στο Αιγαίο…