ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

The Westin Resort - Costa Navarino: Η αυθεντική Μεσσηνιακή φιλοξενία

The Westin Resort - Costa Navarino: Η αυθεντική Μεσσηνιακή φιλοξενία

Ένα πραγματικό «στολίδι» βρίσκεται στη μαγευτική καταπράσινη ακτογραμμή της Μεσσηνίας, είναι το Costa Navarino και σας καλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές σε ένα από τα κορυφαία resort του κόσμου.

Χαλαρώστε και ρουφήξτε όλη την κρυμμένη ενέργεια της Μεσσηνιακής γης, απολαμβάνοντας τη διαμονή σας στο ονειρεμένο Westin Resort.

Costa Navarino, το «κόσμημα» της Μεσσηνίας!

LocalArea-Finikounda

Δίπλα σε μια ειδυλλιακή και σχεδόν ανέγγιχτη περιοχή, που η φύση έχει προικίσει με τόση ομορφιά, εκτείνεται το τουριστικό θέρετρο Costa Navarino, που σέβεται το περιβάλλον, τιμά τις Μεσσηνιακές παραδόσεις και φροντίζει για την τοπική κοινωνία.

Άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 2011 και κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια, να γίνει γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αποτελώντας τον πρώτο ολοκληρωμένο, περιβαλλοντικά υπεύθυνο προορισμό στην Ελλάδα.

wes3289go-103697-The Dunes Course 1

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, έρχονται σε αυτό τον ευλογημένο τόπο της Μεσσηνίας, για να απολαύσουν την ατελείωτη παρθένα ακτογραμμή.

Μικροί κολπίσκοι, απέραντες αμμουδιές, θέα που κόβει την ανάσα αυτό είναι το σκηνικό που αντικρίζει ο επισκέπτης της Μεσσηνίας και του Costa Navarino. Και φυσικά, το τέλειο σκηνικό ολοκληρώνεται με πολυτελή φιλοξενία στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος!

Διακριτική πολυτέλεια, αυθεντικές εμπειρίες, γήπεδα γκολφ και αθλητικές δραστηριότητες, εναρμονίζονται τέλεια με το πολυποίκιλο περιβάλλον της περιοχής, δημιουργώντας ένα πολυτελή παράδεισο στη Μεσσηνιακή γη!

wes3289lo-103718-Lobby 1

Πως ξεκίνησε η ιστορία του Costa Navarino

Όλα άρχισαν από ένα καπετάνιο, τον Καπετάν Βασίλη. Γεννημένος το 1935 στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος ήρθε στην Αθήνα το 1948, αφού τελείωσε το γυμνάσιο το 1953, μπάρκαρε την ίδια χρονιά σε ένα φορτηγό πλοίο και ξεκίνησε τη ναυτιλιακή του σταδιοδρομία.

Εκτός από καλός ναυτικός, αποδείχτηκε εξαιρετικός επιχειρηματίας, αφοσιωμένος οικολόγος, μα πάνω απ' όλα λάτρης της πατρίδας του της Μεσσηνίας. Στα μέσα της δεκαετίας του 80, ο Καπετάν Βασίλης άρχισε να αγοράζει γη στη γενέτειρα του. Οριοθέτησε τέσσερις περιοχές που αποφάσισε να αναπτύξει και αγόρασε από περισσότερους από 1.200 ιδιοκτήτες τη γη που σήμερα αναπτύσσεται η Costa Navarino.

Κέντρο της φιλοσοφίας του ήταν ο σεβασμός για το περιβάλλον και οι παραδόσεις της Μεσσηνίας, πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία του Καπετάν Βασίλη οικοδομήθηκε η Costa Navarino.

Η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας!

The Westin Resort Costa Navarino

Η Costa Navarino αναπτύσσεται σήμερα σε δύο παραθαλάσσιες εκτάσεις, το Navarino Dunes και το Navarino Bay.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαμονή τους ανάμεσα σε δυο εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων, τo «The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino» και το «The Westin Resort, Costa Navarino».

Με έναν απίστευτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τα δύο ξενοδοχεία σας καλούν να περιπλανηθείτε σε έναν κόσμο, σύγχρονο και ταυτόχρονα παραδοσιακό!

Μια αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει στο The Westin Resort

Εμπνευσμένα από τις παλιές επαύλεις της Μεσσηνίας, ο σχεδιασμός των χαμηλών πολυτελών συγκροτημάτων που αποτελούν το resort βασίζεται στη χρήση της φυσικής πέτρας και των τοπικών αρχιτεκτονικών στοιχείων δημιουργώντας ένα μοτίβο σε πλήρη αρμονία με την αμμώδη παραλία και τις καθαρές γραμμές των λόφων.

wes3289gr-128326-Premium Suite Bedroom

Ο παράδεισος βρίσκεται εδώ, μην τον ψάχνετε αλλού. Ατενίζοντας τους αμμόλοφους και τα γαλαζοπράσινα νερά του πελάγους, ο χρόνος σταματά να κυλά, μηδενίζει και αρχίζει πάλι από την αρχή, έχοντας ως αφετηρία έναν παράδεισο φιλοξενίας που ακούσει στο όνομα The Westin Resort.

Με 445 deluxe δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες, αυτό το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις περιόδους του χρόνου, καθώς κάθε εποχή δίνει στο Westin Resort, μια ξεχωριστή απόχρωση.

Deluxe Room Garden View Twin

Με τα περισσότερα deluxe δωμάτια να έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, καταλαβαίνετε ότι κάθε ηλιοβασίλεμα, που θα βλέπετε από τις πλακόστρωτες βεράντες θα είναι και μια εμπειρία ζωής, ένα εφόδιο που θα κουβαλάτε σε κάθε δυσκολία.

Και γίνεται ακόμα καλύτερο, σχεδόν όλες οι ισόγειες κατοικίες έχουν ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, ενώ τα οικογενειακά δωμάτια διαθέτουν walk-in ντουλάπες και ευέλικτα διαχωριστικά για μεγαλύτερη άνεση.

Οι ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν επιπλέον free standing μπανιέρες και μεγάλους υπαίθριους χώρους και η επιβλητική Royal Villa Methoni των 625 τ.μ. προσφέρει υπηρεσία butler, σάουνα, media room, ιδιωτικό γυμναστήριο και εξωτερικό χώρο barbeque.

Premium Suite View

Γαστρονομική περιπέτεια στο The Westin Resort

Το σώμα χαλαρώνει, ο νους ταξιδεύει και η όρεξη ανοίγει. Μόλις βρείτε τη δύναμη να αφήσετε για λίγο το δωμάτιο σας, θα πρέπει να πάρετε τη δύσκολη απόφαση, σε πιο από τα πολλά εστιατόρια θα γευτείτε απίθανες γεύσεις και θα δροσίσετε τον ουρανίσκο σας με ένα κρασί Costa Navarino.

Περάστε μερικές μοναδικές ευκαιρίες χαλάρωσης με θέα το Ιόνιο Πέλαγος!

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Για τους λιλιπούτειους επισκέπτες, έχει δημιουργηθεί ο παιδικός σταθμός Cocoon και το SandCastle, ένα ειδικά σχεδιασμένο κέντρο που προσφέρει δυνατότητες διανυκτέρευσης, καθώς και συναρπαστικές δραστηριότητες αναψυχής και εκπαίδευσης. Στο Westin Resort, ο στόχος είναι να περάσουν όλοι σούπερ στιγμές!

Anazoe Spa and Thalassotherapy pool

Και για τους λίγο πιο μεγάλους, ιδανική επιλογή είναι το Anazoe Spa, εκεί το πνεύμα σας ηρεμεί και το σώμα σας αναδομείται χάρη στον αρμονικό συνδυασμό των πανάρχαιων συνταγών υγείας με τα αρωματικά βότανα και ιάματα της εύφορης μεσσηνιακής γης.

Ο συνδυασμός άνεσης, πολυτέλειας και πολλαπλών επιλογών με τον ιστορικό πλούτο της περιοχής και τη γαλήνη του φυσικού τοπίου αναδεικνύουν το The Westin Resort Costa Navarino ως την top επιλογή σας για την πρώτη σας συνάντηση με την Άνοιξη.

Και επειδή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει, τι λέτε, δεν αξίζετε μερικές στιγμές ηρεμίας;