Η προφητεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

newsbomb

Η προφητεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

Σαν σήμερα ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα έκλεινε τα 90 του χρόνια. Ο «Ζάστρο» ανατρέχει σε μια προφητική δήλωση του 1973 που προκαλεί δέος. Γιατί έχει σημασία ότι γίνεται πράξη σήμερα. Και μάλιστα από ποιον...

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1973 ήταν 44 ετών. Γεννήθηκε σαν σήμερα, 20 Αυγούστου του 1929 και αν ζούσε θα έκλεινε τα 90 του χρόνια.

Τότε ακόμη μόλις είχε πρωτοϊδρύσει τη ΒΙΑΝΕΞ, τον κολοσσό που αντικατέστησε την ομόρρυθμη εταιρεία «ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ» (Φάρμακα Γιαννακόπουλου) μια οικογενειακή επιχείρηση που πάλι ο Παύλος είχε ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Ευυπόληπτο μέλος της Αθηναϊκής κοινωνίας, δραστήριος επιχειρηματίας και Παναθηναϊκός.

Όχι ακριβώς στα ντουζένια του ο Παναθηναϊκός όπως πιθανόν θεωρούν οι περισσότεροι λόγω Wembley, αλλά παρακμάζων Παναθηναϊκός, με οικονομικά προβλήματα, χρέη και μακριά από τους τίτλους. Ο Παύλος σπανίως επέλεγε να «βγει μπροστά» που λέμε. Τον γνώριζαν πολύ καλά όσοι ασχολούνταν ενεργά με τον σύλλογο, κάποια μέλη της διοίκησης και ο κόσμος που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα, στο ευρύ κοινό όμως ήταν μια άγνωστη φιγούρα που πολύ αργότερα θα παγιωνόταν στο «παναθηναϊκό» γίγνεσθαι.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved