Επένδυση μακράς πνοής από την ΕΚΟ στο πρωτάθλημα, τελειώνει τις… Κασσάνδρες !

Newsroom Newsroom

Επένδυση μακράς πνοής από την ΕΚΟ στο πρωτάθλημα, τελειώνει τις… Κασσάνδρες !

Ένα από τα μεγαλύτερα deal στην Ιστορία του Πρωταθλήματος, ολοκλήρωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Μία από τις πιο ισχυρές, αν όχι η πιο ισχυρή ελληνική εταιρία, η ΕΚΟ, συμφώνησε με την διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό του πρωταθλήματος την επόμενη τριετία!

Τόσο η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, όσο και το χρηματικό αντίτιμο που θα είναι το ίδιο με αυτό της στοιχηματικής εταιρίας που ήταν πέρυσι χορηγός, αποδεικνύει στην πράξη ότι παρά τις «Κασσάνδρες» που προέβλεπαν… καταστροφές λόγω του υποβιβασμού του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα της Α1 όχι απλά δεν χάνει την αίγλη και την εμπορική αξία του στην αγορά αλλά πολύ περισσότερο προσέλκυσε μία πολύ μεγάλη εταιρία, για τρία χρόνια!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η ΕΚΟ δεν θα χορηγήσει μόνο το πρωτάθλημα αλλά και το ALL STAR GAMΕ, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη πόλο έλξης του φίλαθλου κόσμου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία, θα αποφέρει στις ομάδες, το ίδιο ποσό με πέρυσι, δίνοντας τους τη δυνατότητα μάλιστα να κυνηγήσουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χωρίς εντάσεις (τεχνητές και μη), όπως το περσινό.

Προφανώς και το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, προεξάρχοντος του προέδρου του, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, όχι μόνο πιστώνεται αλλά δικαιούται να νιώθει δικαιωμένο και περήφανο για τη συμφωνία, καθώς επετεύχθη σε ένα περιβάλλον δύσκολο και με… πολλές τρικλοποδιές. Ποιοι τις έβαζαν; Μα αυτοί που είχαν επενδύσει στην καταστροφή του πρωταθλήματος και ακόμη και σήμερα, αρνούμενοι να δεχτούν μία ακόμη ήττα, επιμένουν σε αυτό! Δυστυχώς για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, παρά τις συνεχείς προσπάθειές τους να σαμποτάρουν τις εμπορικές συμφωνίες του ΕΣΑΚΕ, διαπιστώνουν πλέον έμπρακτα πως και το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ ζουν και βασιλεύουν…

Πηγή: Onsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved