ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήταν ασφαλές το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ; Γιατί έπεσε και τι συνέβη πραγματικά

Ήταν ασφαλές το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ; Γιατί έπεσε και τι συνέβη πραγματικά

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του σκοτώθηκαν όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο του 42χρονου θρύλου του ΝΒΑ κατέπεσε στο Καλαμπάσας έξω από το Λος Άντζελες.

Το πρωί της Κυριακής (26/01), δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα στις ΗΠΑ. Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν σαν να… πάγωσε τον χρόνο. Ο πλανήτης συγκλονίστηκε από τη θλιβερή απώλεια του 42χρονου σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, μετά τη συντριβή του ιδιωτικού ελικοπτέρου του «Black Mamba» στο Καλαμπάσας έξω από το Λος Άντζελες. Ο Κόμπι ήταν γνωστό πως είχε μεγάλη αγάπη για τα ελικόπτερα κι από το 2010 είχε αποκτήσει το δικό του, το οποίο χρησιμοποιούσε πάρα πολύ συχνά για τις μετακινήσεις του, ακόμα κι από το σπίτι του στο «Staples Center» για τους αγώνες των Λέικερς.

Με το ίδιο ελικόπτερο, που είχε στην κατοχή του από το 2010 ο Κόμπι Μπράιαντ, είχε «πετάξει» και προς το γήπεδο για το τελευταίο του παιχνίδι στα παρκέ του ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο ελικοπτέρου θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή της κατηγορίας του και υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πώς κατέπεσε και τι προκάλεσε τη μοιραία συντριβή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr