ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλοβενία: «Σε καθημερινή επαφή με τον Ιτούδη»

Σλοβενία: «Σε καθημερινή επαφή με τον Ιτούδη»

Ο Ράντο Τριφούνοβιτς αποτελεί παρελθόν από την Σλοβενία και ο Δημήτρης Ιτούδης είναι στην κορυφή της λίστας για να τον αντικαταστήσει

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της σλοβένικης Ομοσπονδίας, Ματέι Έριαβετς σε συνέντευξη του ο Τριφούνοβιτς δεν είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Παράλληλα όπως τόνισε η Ομοσπονδία είναι σε επαφές με τον Δημήτρη Ιτούδη προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα πάνε τα πράγματα και δεν είναι στο επίκεντρο το μπάσκετ αλλά είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Ιτούδη. Συμφωνήσαμε να αφήσουμε κάποιες μέρες να περάσουν και θα αρχίσουμε και πάλι από την Τετάρτη να μιλάμε για μπάσκετ και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα ξεκινήσουμε και πάλι τις διεργασίες.

Τόσο ο Ράσο (σ.σ. Νεστέροβιτς) όσο και εγώ μιλήσαμε με τον κ. Τριφούνοβιτς που είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας και παρότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ιτούδη αν ήθελε, τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει» τόνισε ο Έριαβετς.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων