ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκουρτόπουλος: «Ο Πιτίνο θέλει να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σκουρτόπουλος: «Ο Πιτίνο θέλει να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την Εθνική, τον Ρικ Πιτίνο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για το πώς βιώνει την πανδημία: «Έχουμε συνηθίσει, αλλά έχουμε βαρεθεί ταυτόχρονα. Τα πράγματα πάνε καλά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Σίγουρα τις πρώτες μέρες της καραντίνας κάποιοι τις ευχαριστήθηκαν, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε σταδιακά στην καθημερινότητά μας».

Για το πώς περνάει την καραντίνα: «Και με μπάσκετ και με προσωπικές υποθέσεις, κάποιες που δεν προλαβαίνουμε στο διάστημα προετοιμασίας. Πάνω στο μπάσκετ τακτοποιείς ένα αρχείο, βλέπεις αγώνες που δεν πρόλαβες να παρακολουθήσεις. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το γήπεδο. Αυτό που δίνει οξυγόνο στους ανθρώπους του χώρου είναι τα γήπεδα».

Για το αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει η Euroleague:«Είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή. Υπάρχει το άγχος των ανθρώπων της Διοργανώτριας να ξεκινήσει έστω και με ένα τουρνουά η διοργάνωση. Το θέμα είναι να ανταποκριθούν σε κάποια συμβόλαια, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για το μέλλον. Παιχνίδια χωρίς κόσμο ή με μικρή προσέλευση, δεν ξερω τι ενδιαφέρον μπορεί να έχουν. Δεν ξέρω τι βαθμό ετοιμότητας θα έχουν τα γήπεδα και οι άνθρωποι για να φιλοξενήσουν αγώνες. Θα γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Για αυτό η λογική λέει ότι η επιστροφή τον Σεπτέμβριο δείχνει πιο λογική».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr