ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας-Χριστοδούλου: Η μέρα με τη νύχτα…

Φασούλας-Χριστοδούλου: Η μέρα με τη νύχτα…

Τον τελευταίο καιρό και εν όψει των εκλογών της ΕΟΚ, έχει προκύψει πολύ μεγάλη… αγάπη για το μπάσκετ.

Να προσέξουν μόνο λίγο αυτοί που το αγαπάνε τόσο πολύ και δεν κάνουν μακριά του, μην το… σκάσουν από τις πολλές αγκαλιές. Άσε που κυκλοφορεί και κορονοϊός… Αυτός που έχει κάνει μεγαλύτερο «ντόρο» μέχρι στιγμής είναι ο Παναγιώτης Φασούλας. Λογικό. Μιλάμε για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ιστορία του μπάσκετ. Και έναν άνθρωπο που ήθελε πάντα να είναι μέσα στην επικαιρότητα για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Όπως και στην Ομοσπονδία βεβαίως-βεβαίως εξ ου και η έμμισθη θέση του ως υπαλλήλου της ΕΟΚ, εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες στο άθλημα. Μια πρόσληψη που έγινε επί ημερών Βασιλακόπουλου. Ναι αυτού που δεν… αφήνει κανέναν «παλιό» αθλητή να προσφέρει στο μπάσκετ. Απλά τους προσλαμβάνει για να κάθονται… Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

Αλλά πιστέψτε με δεν είναι αυτό το θέμα. Διάβασα κάπου μια συνέντευξη του Φάνη Χριστοδούλου. Του μέγα Φάνη. Του μάγκα Φάνη. Ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του Φασούλα και μίλησε με καλά λόγια. Όπως επίσης και για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «πατέρα» του.

Ο «Πάνυ» και ο Φάνης, έχουν γράψει Ιστορία με την Εθνική Ελλάδος αλλά και με τις ομάδες τους. Με τη διαφορά ότι ο Φάνης ήταν σχεδόν πάντα με τους αδικημένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων