ΜΠΑΣΚΕΤ

«The Last Dance»: Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν άφηνε συμπαίκτη του να φάει όταν δεν έπαιζε καλά!

«The Last Dance»: Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν άφηνε συμπαίκτη του να φάει όταν δεν έπαιζε καλά!

Συνεχίζονται οι μεγάλες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζόρνταν, μέσα από τη σειρά «The Last Dance»…

Το «The Last Dance» έχει περάσει στο επίκεντρο της παγκόσμιας αθλητικής επικαιρότητας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δράση, και να υπήρχε βέβαια και πάλι θα απασχολούσε, το ντοκιμαντέρ για τις δυο τελευταίες σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Ειδικότερα από τη στιγμή που γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις για την τεράστια ομάδα των «Ταύρων» και πολύ περισσότερο για τον «Air», το ενδιαφέρον των φιλάθλων κορυφώνεται. Στα επόμενα επεισόδια, όπως λένε στις ΗΠΑ, έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις για το… σκληρό πρόσωπο που έβγαζε κατά καιρούς μέσα στην ομάδα ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Air», όπως λέγεται, ήταν τόσο απαιτητικός από τους συμπαίκτες του που κάποιες φορές ξεπερνούσε τα όρια. Όπως έχει πει ήδη σε κάποια επεισόδια παλιός του συμπαίκτης «ήταν ο ίδιος ο διάβολος την ώρα της προπόνησης», ενώ γενικότερα ήταν το «αφεντικό» της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Τόσο, που όπως αποκαλύφθηκε δεν άφηνε έναν συμπαίκτη του να… φάει, αν δεν είχε παίξει καλά στον αγώνα που είχε προηγηθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr