ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποιος Σλούκας; Αυτόν τον γκαρντ θέλει ο Ολυμπιακός!

Ποιος Σλούκας; Αυτόν τον γκαρντ θέλει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός βλέπει την υπόθεση Σλούκα να τραβάει χρονικά και έχει αρχίσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του point guard…

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να επαναπατρίσει τον Κώστα Σλούκα, όπως δεδομένες είναι και οι δυσκολίες σε μια τέτοια υπόθεση. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, η κατάσταση στην τουρκική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και φαίνεται πως θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να γνωρίζουμε το που θα παίζει ο διεθνής παίκτης τη νέα σεζόν. Άλλωστε, είναι ένα από τα «δυνατά» ονόματα της αγοράς και πέρα από τον Ολυμπιακό ήδη έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, βλέπουν πως για ένα ακόμα καλοκαίρι το θέμα του Σλούκα… τραβάει χρονικά και προσπαθούν να έχουν έτοιμη και κάποια εναλλακτική λύση. Μια λύση που δεν αποκλείεται να γίνει και η πρώτη, αν συνεχίσει να μην ξεκαθαρίζει η υπόθεση με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν στη θέση του point guard και εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αποκτήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr