ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλβέρτης: «Έκανε ό,τι μπορούσε ο Δημήτρης, είμαστε σοκαρισμένοι»

Αλβέρτης: «Έκανε ό,τι μπορούσε ο Δημήτρης, είμαστε σοκαρισμένοι»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην εκπομπή «OnSports FM» του Alpha Radio 989 και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, πέραν της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αυτός δεν είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο εμβληματικός αρχηγός του «τριφυλλιού» που είναι εδώ και 30 χρόνια στην ομάδα, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις συνολικά στον Σύλλογο.

Μιλώντας στην εκπομπή «OnSports FM», στον Alpha 989, ο «Φράγκι» υπογράμμισε πως όλα όσα έκανε η οικογένεια Γιαννακόπουλου, από τον Παύλο μέχρι και τον Δημήτρη, σε αυτά τα 33 χρόνια αποτέλεσαν μια επανάσταση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ παράλληλα σχολίασε πως ακόμα και αν έρθουν δύσκολες ημέρες για το κλαμπ εκείνος θα είναι εκεί. Κάνοντας πράξη το «στις χαρές και τις λύπες μαζί», που είχε πει κατά την ημέρα της αποχώρησής του από την ενεργό δράση και την απόσυρση της φανέλας με το όνομά του και τον αριθμό «4» από την «πράσινη» ΚΑΕ…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr