ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρούσμα κορονοϊού στην Παρτιζάν – Φόβοι για δυο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού

Κρούσμα κορονοϊού στην Παρτιζάν – Φόβοι για δυο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας ένας παίκτης της Παρτιζάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να υπάρχει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας αλλά και φόβος για δυο σούπερ σταρ που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της.

«Συναγερμός» στο Βελιγράδι καθώς σύμφωνα με το Nova.rs, ένας παίκτης της Παρτιζάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Το όνομα του παίκτη μάλιστα, έγινε γνωστό τη Δευτέρα, και ο αθλητής ήδη έχει μπει σε καραντίνα. Παράλληλα, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έχουν αρχίσει να υποβάλλονται σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί και κάποιος άλλος!

Το πρόβλημα, ωστόσο, που έχει προκύψει είναι άλλο! Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν σε παιχνίδι επίδειξης που έγινε προς τιμήν του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μέγκα Βιζούρα.

Στον αγώνα αυτό έδωσαν το «παρών» αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και δυο παγκόσμιοι σούπερ σταρ του αθλητισμού γενικότερα. Έτσι, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους δυο τους…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr