ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός στην Ισπανία - «Έφαγαν» Έλληνα προπονητή στην Γκραν Κανάρια!

Χαμός στην Ισπανία - «Έφαγαν» Έλληνα προπονητή στην Γκραν Κανάρια!

Έξαλλος ο Έλληνας προπονητής, μετά την ενημέρωση από τον γενικό διευθυντή της ομάδας πως το συμβόλαιό του θα τερματιστεί πρόωρα στο τέλος της σεζόν.

Αναστάτωση επικρατεί στην Γκραν Κανάρια λίγο πριν από τον «τελικό» με τη Βαλένθια, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ή όχι. Αμέσως μετά την ήττα από τη Σαραγόσα, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα του Έλληνα τεχνικού σε ότι αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ο γενικός διευθυντής της Γκραν Κανάρια, Μπέρντι Πέρεθ ενημέρωσε τον Κατσικάρη πως το συμβόλαιό του θα τερματιστεί με το τέλος της σεζόν, παρότι είχε διάρκεια για έναν ακόμα χρόνο.

Εξοργισμένος ο Κατσικάρης

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος δεν κρύφτηκε σε σχετικές δηλώσεις: «Φυσικά και δεν το περίμενα! Ήταν κάτι άδικο και χωρίς λογική. Λίγες ώρες μετά από μια άσχημη ήττα θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε την ομάδα, πριν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν. Μια τέτοια κίνηση μόνο έναν σκοπό μπορεί να έχει, να πλήξει το επαγγελματικό μου προφίλ. Αλλά δεν θα τους περάσει. Παρά τη δυσαρέσκειά μου, θα εστιάσω στη δουλειά μου και την προετοιμασία του αγώνα της Παρασκευής με τη Βαλένθια. Όποια σχέδια και αν έχει η διοίκηση για εμένα, δεν έχει λογική να μου τα λένε τώρα. Με πλήγωσε η στάση τους, αλλά δεν θα την αφήσω να με επηρεάσει».

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός εξήγησε εν συνεχεία: «Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος για επέκταση για δεύτερο χρόνο αν ήμασταν στην οκτάδα. Όταν σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το πρωτάθλημα, ήμασταν στο 11-11, αλλά χρωστούσαμε ένα ματς και αν το παίρναμε η έβδομη θέση ήταν στις 12 νίκες. Επίσης, τώρα στην τελική φάση μπορούμε να πάμε ακόμη και στα ημιτελικά. Άρα, δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να λυθεί το συμβόλαιό μου και πόσω μάλλον να μου το πουν τώρα».