ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμια, ανταγωνιστική και Παναθηναϊκή προσπάθεια!

Τίμια, ανταγωνιστική και Παναθηναϊκή προσπάθεια!

Η διοικητική τριανδρία των Τριαντόπουλου, Αλβέρτη, Διαμαντίδη με τον κόουτς Βόβορα και τον «κάπτεν» Παπαπέτρου ανέλυσαν τα πλάνα τους για τον Παναθηναϊκό.

Μια νέα προσπάθεια αρχίζει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά οι Τάκης Τριαντόπουλος, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσαν το σύνθημα και την υπόσχεση ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, ζητώντας την ανάλογη στήριξη.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι παράγοντας, αλλά θέλει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, μετά από την αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 33 χρόνια.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε στο νέο «πράσινο» πλάνο, που αποπνέει υγεία και περηφάνεια, το οποίο βασίζεται στην παναθηναϊκή κουλτούρα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στάθηκε στην ανάγκη στήριξης του πλάνου, θέτοντας ως στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει υγεία.

Ο Γιώργος Βόβορας υπογράμμισε πως χτίζει μια ομάδα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ από το μηδέν, έχοντας ελευθερία κινήσεων, λέγοντας πως το πρότζεκτ θα στηρίζεται στην ενέργεια και την ομαδικότητα.

Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, εξέφρασε τη χαρά του και την ανυπομονησία του για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έγινε γνωστό τόσο το ακριβές διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η είδηση ότι ο Νίκος Παππάς αποτελεί παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr