ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενάρια για «σφήνα» της Ρεάλ Μαδρίτης για Σλούκα! (video)

Σενάρια για «σφήνα» της Ρεάλ Μαδρίτης για Σλούκα! (video)

Η «Marca» αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται οι άνθρωποι των Μαδριλένων εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. O διεθνής γκαρντ βρίσκεται σταθερά στα ραντάρ των Ισπανών και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές έχουν... παράθυρο επικοινωνίας και οι Ισπανοί τονίζουν πως o Σλούκας θα σκεφτόταν σοβαρά την συνεργασία του με την «Βασίλισσα», έστω και αν για την ώρα θεωρείται πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Η Ρεάλ χρειάζεται έναν παίκτη για τις θέσεις της περιφέρειας και ο Σλούκας είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης γι'αυτό το κομμάτι», αναφέρει επίσης το κείμενο της «Marca», που σίγουρα δημιουργεί μία διαφορετική οπτική για το ζήτημα του Έλληνα γκαρντ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει και... παράθυρο για ταυτόχρονη παρουσία των Καμπάτσο, Γιουλ και Σλούκα, που αυτόματα θα δημιουργούσε μία σούπερ τριάδα για τα δεδομένα της Euroleague.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως ο Σλούκας δεν θα συνεχίσει στην Φενέρ και το μέλλον του τοποθετείται σε ένα από τα κορυφαία σίριαλ του καλοκαιριού στην Γηραιά Ήπειρο.

ΠΗΓΗ: Onsports.gr