ΜΠΑΣΚΕΤ

Το video που «ραγίζει καρδιές»: Ο Ντομινίκ βοηθάει την κόρη του να καρφώσει

Το video που «ραγίζει καρδιές»: Ο Ντομινίκ βοηθάει την κόρη του να καρφώσει

Απίστευτο βίντεο από τον Ντομινίκ Ουίλκινς που βοήθησε την κόρη του, η οποία πάσχει από μια σπάνια νόσο, να πετύχει ένα κάρφωμα για καλό σκοπό.

Το «Dunk and Donate» είναι ένα challenge που ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου από ανθρώπους του μπάσκετ και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Για κάθε κάρφωμα που έκανε ο καθένας έκανε δωρεά ενός ποσού ενώ «προκαλούσε» παράλληλα και κάποιους φίλους του να ακολουθήσουν. Τα χρήματα, προφανώς, πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό και κυρίως για να βοηθήσουν ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες και σοβαρές ασθένειες.

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συμμετάσχουν σε αυτό το challenge κάνοντας ένα κάρφωμα με το οποίο δώρισε ένα ποσό κοντά στα 1.000 δολάρια, ενώ έδωσε και συνέχεια καθημερινά με αναρτήσεις για το «Dunk and Donate» θέλοντας να παρακινήσει έτσι όσους περισσότερους μπορούσε.

Ο «Human Highlight Film», όπως ήταν γνωστός την εποχή που μεσουρανούσε στο ΝΒΑ και λίγο πριν έρθει στον Παναθηναϊκό του Παύλου Γιαννακόπουλου, φρόντισε, ωστόσο, να δώσει το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσε με το βίντεο που ανάρτησε στα social media τη Δευτέρα (03/08).

Όπως είναι γνωστό, η κόρη του, ΤζοΤζον Ουίλκινς, πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια που σχετίζεται με το ατελές κλείσιμο της σπονδυλικής στήλης και των μεμβρανών γύρω από τον νωτιαίο μυελό, με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Ντομινίκ λοιπόν, σήκωσε την κόρη του στα χέρια, όσο ψηλότερα μπορούσε, για να τη βοηθήσει να καρφώσει και να πάρει μέρος κι αυτή στο φιλανθρωπικό challenge…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων