ΜΠΑΣΚΕΤ

«Φρένο» από τον κορονοϊό στους ξένους παίκτες - Τι συμβαίνει στις ομάδες

«Φρένο» από τον κορονοϊό στους ξένους παίκτες - Τι συμβαίνει στις ομάδες

Η αλλαγή στο θέμα της μετακίνησης των Αμερικανών αθλητών λόγω του κορονοϊού προς την Ελλάδα, θέτει σε κίνδυνο τις προετοιμασίες των ομάδων της Basket League, σύμφωνα με το Onsports.

«Κρύος ιδρώτας» έχει πιάσει τους περισσότερους παράγοντες των ομάδων της Basket League, καθώς ο κορονοϊός φαίνεται ότι βάζει εμπόδια όσον αφορά την προετοιμασία των συλλόγων για τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες του Onsports τα δεδομένα έχουν αλλάξει αναφορικά με την έλευση των παικτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό το γεγονός προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι οι ξένοι παίκτες έφταναν στην Ελλάδα με την τουριστική βίζα που ήταν διάρκειας τριών μηνών και στο μεσοδιάστημα αυτό με την αρωγή των εκπροσώπων τους, αλλά και των διοικήσεων των ομάδων, έπαιρναν στα χέρια τους την κανονική βίζα και όλα ήταν ΟΚ.

Αυτό που ήξεραν όμως στις ΚΑΕ μέχρι πέρσι πρέπει να το… ξεχάσουν, καθώς ο Covid-19, έφερε πιο αυστηρά μέτρα, σχετικά με την μετακίνηση των αθλητών. Γι’ αυτό πλέον απαιτείται η έκδοση της κανονικής βίζας για να έρθουν στην Ελλάδα οι ξένοι...

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων