ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Τρια κρούσματα στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου

Κορονοϊός: Τρια κρούσματα στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τρεις παίκτες του Λαυρίου βρέθηκαν θετικοί μετά από τα τεστ για την ανίχνευση του Covid19 στα οποία υποβλήθηκε όλη η ομάδα.

Ολα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου πέρασαν από τα τεστ την Πέμπτη (15/10) και την Παρασκευή (16/10) πήραν τα αποτελέσματα όπου τρία άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Οι παίκτες θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο ενώ όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, λογικά θα γίνουν κι επαναληπτικά τεστ στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Εκ των τριών παικτών που βρέθηκαν θετικοί, ο ένας έχει μόνο μερικά από τα συμπτώματα ενώ οι άλλοι δυο δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα. Για το θέμα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η ΚΑΕ Λαύριο που επεσήμανε πως ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και οι υπόλοιποι αρμόδιοι.

Η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια των τακτικών και επαναλαμβανομένων covid test που πραγματοποιεί η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή και σημερινή εξέταση, από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο είναι ασυμπωματικά περιστατικά και το ένα με θετική συμπτωματολογία.

O επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ομάδας Dr Ζακ Μελάγιες, έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ, ο οποίος θα ενημερωθεί σχετικά και από τον ΗΔΙΚΑ μέσω της κλινικής που διενεργεί τα τεστ, έτσι ώστε να προβεί σε ενέργειες αρμοδιότητάς του.

Οι πάσχοντες έχουν ενημερωθεί και θα ακολουθηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για διαχείριση κρούσματος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στην «εντατική» η Αττική - Τα 227 από τα 508 νέα κρούσματα στην πρωτεύουσα