ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός – Highlights, βαθμολογία και πρόγραμμα

Basket League: Δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός – Highlights, βαθμολογία και πρόγραμμα

Η Λάρισα έκανε δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση που «έκλεισε» το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στη Basket League - Βραβεύθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Οι «πράσινοι» είχαν μείνει στην επιβλητική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και «ίδρωσαν» αρκετά μέχρι να κάμψουν με 69-60 την αντίσταση της ομάδας της Θεσσαλίας. Πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους με 9/12 δίποντα και πρόσθεσε 6 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 19'09''.

Βραβεύθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης βραβεύθηκε για την προσφορά του στο άθλημα. Την τιμητική πλακέτα απένειμε εκ μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Είναι πολύ τιμητικό μετά από τόση ενασχόληση με τον αθλητισμό να αναγνωρίζεται η προσφορά μας. Εμείς θέλουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το υγιές άθλημα του μπάσκετ. Γιατί από αυτό το άθλημα έχουμε δει πολλές νίκες και ομάδες που δόξασαν τον ελληνικό αθλητισμό. Ως Περιφέρεια θα είμαστε κοντά στο μπάσκετ, στις ομάδες και τους αθλητές του και στα δύσκολα και στα εύκολα.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε μια παγκόσμια υγειονομική κρίση. Δυστυχώς είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ένα τόσο σημαντικό άθλημα με άδειες εξέδρες, όμως, πρώτη επιδίωξη αποτελεί να περάσουμε την πανδημία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Πιστεύω του χρόνου θα είναι όλα διαφορετικά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Λαύριο-Προμηθέας ANABΟΛΗ
Ιωνικός Ν.-ΑΕΚ 68-81
Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. 84-81
Χ. Τρικούπης-Άρης 73-70
Ηρακλής-ΠΑΟΚ 75-57

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός-Λάρισα 69-60

Η βαθμολογία κι η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights του αγώνα της Κυριακής...

ΕΔΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λάρισα 69-60: Του έκανε την ζωή δύσκολη!