ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos+photos)

Euroleague: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos+photos)

EuroleagueΚακό βράδυ για τις ελληνικές ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα-πισωγύρισμα από τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ κι ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη «συντριβή» από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Οι «πράσινοι» με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα δύσκολο ματς, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη «συντριβή» στην Τουρκία και να πέσουν στο 6-13.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το -26 (100-74), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την τέταρτη χειρότερη ήττα του στη Euroleague. Συγκεκριμένα, ισοφάρισε το 71-98 από την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2017/18.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλύτερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα (63-69) από τη Βιλερμπάν. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το νικηφόρο σερί τους να λαμβάνει τέλος, χάνοντας και μεγάλη ευκαιρία να κάνουν σημαντικό βήμα προς τα playoffs.

Η Μπαρτσελονα θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 88-75 της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα. Οι «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με τον Νικ Καλάθη να μετράει 13 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έστω κι αν χρειάστηκε την παράταση, κατάφερε να κάμψει 81-76 (72-72κ.α.) την αντίσταση της Μπάγερν στο Μόναχο. Η άμυνα των Μαδριλένων στο έξτρα πεντάλεπτο σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Ουόλτερ Ταβάρες (26π. με 11/14 δίποντα) αποτέλεσαν τα «κλειδιά» της επικράτησης.

Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά και τελικά να πάρει τη νίκη (77-65) κόντρα στη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Βαλένθια επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα το έπραξε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησε 91-71 του Ερυθρού Αστέρα.

Η βαθμολογία

Το αποτελέσματα της Παρασκευής (15/1)

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός 100-74

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα 75-88

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ζαλγκίρις Κάουνας 77-65

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 63-69

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 76-81 (72-72κ.α.)

Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας 91-71

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (14/1)

Αναντολού Εφές - Χίμκι 99-60

Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο 70-84

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια 91-82

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα καταστήματα: Με click in shop, SMS και περιορισμούς - Όλες οι λεπτομέρειες