ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Άγαλμα στον Εθνικό Κήπο Ηρώων με εντολή Τραμπ

Κόμπι Μπράιαντ: Άγαλμα στον Εθνικό Κήπο Ηρώων με εντολή Τραμπ

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα τιμήσει τη μνήμη του «Black Mamba», τοποθετώντας ένα άγαλμα του στον Εθνική Κήπο Αμερικανών Ηρώων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει το περασμένο καλοκαίρι τη δημιουργία του συγκεκριμένου μνημείου στην Ουάσινγκτον, στο οποίο θα τιμάται η μνήμη των σπουδαιότερων προσωπικοτήτων στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας ο απερχόμενος Πρόεδρος έχει δώσει εντολή να στηθεί ένα άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, για να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η μνήμη του θρύλου του μπάσκετ, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο Κόμπι Μπράιαντ θα γίνει άγαλμα με εντολή του Ντόναλντ Τραμπsilverscreenandroll.com

Να θυμίσουμε ότι σε ακριβώς μια εβδομάδα (26 Ιανουαρίου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μοιραίο δυστύχημα με το ελικόπτερο, το οποίο στοίχισε τη ζωή τόσο στον ίδιο, όσο και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, όπως και σε ακόμα εφτά άτομα.

Ο Μπράιαντ βρίσκεται σε μια λίστα, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων τα ονόματα των Μοχάμεντ Άλι, Ουίλ Άρμστρονγκ, Νιλ Άρμστρονγκ, Ουίτνεϊ Χιούστον και Φρανκ Σινάτρα. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να χρειαστεί κι η έγκριση του Τζο Μπάιντεν για να προχωρήσει η διαδικασία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Αυτοί θα τον «καθαρίσουν» – Αποκάλυψη - «βόμβα» για το ταπεινωτικό τέλος του «σουλτάνου»