ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights των αγώνων (photos)

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights των αγώνων (photos)

Euroleague: Δείτε τα highlights των αγώνων και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης (21/1)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Χίμκι και πανηγύρισε την έβδομη νίκη του στη διοργάνωση.

Με τον Ντίνο Μήτογλου να κάνει διαστημική εμφάνιση, οι «πράσινοι» επικράτησαν 94-78 της ουραγού και με πολλά προβλήματα, ρωσικής ομάδας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με τον Όντεντ Κάτας στον πάγκο τους.

Επίσης, το «τριφύλλι» για δεύτερο σερί ματς έκανε ρεκόρ στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 21! Από την άλλη, η ρωσική ομάδα έπεσε στο 2-19 σε μια τραγική σεζόν που δύσκολα μπορεί να περιγράψει κάποιος με λόγια.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε μια τρομερή εμφάνιση κι έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε 30 πόντους (7/9 δίποντα, 4/5 τρίποντα) κι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου λύγισε 86-84 τη «βασίλισσα», η οποία είχε την τελευταία επίθεση, αλλά ο Τζέισι Κάρολ τα έκανε... μαντάρα.

Η Ζενίτ νίκησε 85-78 την Αναντολού Εφές στην Αγία Πετρούπολη, μολονότι πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε ακόμα και στο +23, αλλά μετά την ανάπαυλα εμφανίστηκε αγνώριστη κι η τουρκική ομάδα πήγε να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Τρομερή εμφάνιση από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία επικράτησε 75-51 της Μπάγερν Μονάχου και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα μετέτρεψε τον αγώνα σε... πάρτι και μπορεί να κάνει όνειρα για παρουσία στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η Βιλερμπάν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε βελτιωμένη κι έχοντας διψήφια διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε 90-77 της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στα τελευταία πέντε ματς.

Παναθηναϊκός - Χίμκι 94-78

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Αναντολού Εφές 85-78

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης 86-84

Βιλερμπάν - Βαλένθια 90-77

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου 75-51

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (22/1)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε (19:00)

Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (20:00)

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός (20:00)

Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου (22:00)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 509 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 25 νεκροί σε 24 ώρες, στους 293 οι διασωληνωμένοι