ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ τους συμπαίκτες μου μέχρι θανάτου, δεν σκέφτομαι ατομικά»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ τους συμπαίκτες μου μέχρι θανάτου, δεν σκέφτομαι ατομικά»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές, Λέικερς αλλά ο «Greek Freak» φρόντισε να υπογραμμίσει την πίστη του στην ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά έκανε νέο ρεκόρ καριέρας στα λάθη (βλ. 9) και το Μιλγουόκι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στα τελευταία εννιά ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο διεθνής «σταρ» δήλωσε... πιστός στην ομάδα και τους συμπαίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αγαπώ τους συμπαίκτες μου μέχρι θανάτου. Θα πήγαινα στον πόλεμο σε κάθε αγώνα μαζί τους».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να παίζουμε καλό μπάσκετ για περισσότερο διάστημα μέσα στα παιχνίδια. Να βάζουμε τα σουτ, να αμυνόμαστε καλύτερα, να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Συνολικά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ατομικά Είναι οι πρωταθλητές. Ήταν η κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν αλλά δεν το σκέφτομαι όταν μπαίνω στο ματς. Είναι άλλος ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παίξω σκληρά και να πάρω τη σωστή απόφαση για να έχω την ευκαιρία να κερδίσω. Δεν το σκέφτομαι ατομικά, δεν με ενδιαφέρει να παίξω καλά απέναντί τους, το πλάνο είναι να κάνουμε τη δουλειά απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε είναι οι πρωταθλητές είτε είναι οι Πίστονς και οι Μάτζικ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

'Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας